Домът на телефоните Nokia, HMD Global, представи Nokia G22, Nokia

...
Домът на телефоните Nokia, HMD Global, представи Nokia G22, Nokia
Коментари Харесай

HMD Global представи три нови модела Nokia: компанията мести производството си в Европа

Домът на телефоните Nokia, HMD Global, показа Nokia G22, Nokia C32 и Nokia C22 на MWC 2023 (Световния мобилен конгрес). И трите устройства разполагат с до три дни живот на батерията, с усъвършенствани изображения и устойчивост в бюджетната C-серия, а Nokia G22 е първият смарт телефон от G-серията с предложение за улеснени сервизни действия в домашни условия чрез транспарантен достъп до елементи и принадлежности посредством iFixit.

HMD Global показа три нови модела Nokia на Световния мобилен конгрес и съобщи, че трансферира производството си в Европа:

• Три нови смарт телефона: Nokia G22, Nokia C22 и Nokia C32 с емблематичните за марката устойчивост и дългоденствие

• През 2023 година ще стартира производството в Европа, с което компанията понижава въглеродния си отпечатък и усилва степента на отбрана на устройствата Nokia
 Снимка 608259
Източник:

Финландската компания разгласи началото по пътя към превръщането си в първия огромен международен снабдител на смарт телефони, който вкарва произвеждане в Европа

Адам Фъргюсън, началник " Продуктов маркетинг ", HMD Global: " Хората ценят дълготрайните и качествени устройства и не трябва да вършат компромис с цената, с цел да ги получат. Новият Nokia G22 е целеустремено планиран с алтернатива за корекция, с цел да можете да го запазите още по-дълго, а с усъвършенстваните изображения на Nokia C32 и усъвършенстваната устойчивост на Nokia C22 прибавяме още по-голяма стойност на C серията. "
 За първи път от 60 година: Nokia смени логото, тъй като към този момент не прави телефони
За първи път от 60 година: Nokia смени логото, тъй като към този момент не прави телефони

Компанията възнамерява нападателен растеж в нови браншове

" Много се радваме да обявим тази първа стъпка по пътя ни към прекачване на производството на 5G устройства в Европа ", сподели Жан-Франсоа Барил, съосновател, ръководител и основен изпълнителен шеф на HMD Global. " Марката Nokia може да се гордее с историята си на европейския пазар, а с тази стъпка продължаваме да укрепваме позицията си на единствения огромен европейски снабдител на смарт телефони.

Nokia G22 - 3 година гаранция, 3 година актуализации на сигурността и до 3 дни живот на батерията

Новият смарт телефон от G-серията е направен с грижа за природата - задният му похлупак е от 100% рециклирана пластмаса, а в в духа на тактиката на марката за резистентност и оптимално дълго прилагане Nokia G22 е с тридневен живот на батерията и до 800 цикъла на зареждане, след които продължава да поддържа 80% от първичния си потенциал. Устройството ще получава актуализации на Android за интервал от 2 години, на сигурността за 3 година, както и удължена, тригодишна гаранция без спомагателни разноски. В кутията на усторйството в България ще бъде включен и силиконов кейс от 100% рециклирани материали.
 Снимка 608262
Източник:

Nokia G22 е първият смарт телефон Nokia, целеустремено планиран да разрешава бърза и лесна независима корекция, без да се постанова да бъде оставян в сервиза. HMD Global си партнира с iFixit, с цел да обезпечи опцията при нужда клиентите да получат на налични цени управления за ремонт и аварийни елементи за замяна на развален екран, огънат порт за зареждане и изтощена батерия.

Nokia C32 - най-хубавите изображения измежду моделите в бюджетната C-серия

С 50-мегапикселовата си камера и високоефективните си логаритми за обработка Nokia C32 предлага усъвършенствани изображения в най-бюджетния клас на марката. Устройството е с изтънчен дизайн с покритие от закалено стъкло и елегантни, прави странични стени, които придават на C-серията премиум чувство. Nokia C32 дава и съвършено потребителско изживяваане с Android 13.

Nokia C22 - устойчивост и оптимално качество на минимална цена

Nokia C22 идва с извънредно качество на направата и физическа устойчивост, тествана с поредност от сурови проби за свободно рухване. Подготвен е да се оправи и с други провокации в всекидневието с помощта на отбрана от водни капки и прахуляк IP52, закалено 2,5D стъкло на екрана и твърдо железно шаси, поместено в здрава поликарбонатна структура. Той е екипиран и с мощни логаритми за обработка на изображенията в усъвършенстваната си, двойна 13MP камера, които вършат допустимо снимането с ясни елементи при всякаква осветеност.

Първи стъпки към прекачване на производството в Европа

За да понижи въглеродния си отпечатък и да усили степента на отбрана на устройствата Nokia, HMD Global подхваща първите стъпки към превръщането си в първия огромен международен снабдител на смарт телефони с произвеждане в Европа. Компанията създава благоприятни условия и процеси за въвеждане на производството на 5G устройства Nokia в Европа през 2023 година за провеждането на сигурни и транспарантни интервенции в Европа.

Цени и наличия:

• Nokia G22 ще бъде разполагаем в България в настройка 4/128 GB на целесъобразна цена 369 лв..

• Nokia C32 ще бъде разполагаем в България в настройка 4/64 GB на целесъобразна цена 289 лв..

• Nokia C22 ще бъде разполагаем в България в настройка 2/64 GB на целесъобразна цена 249 лв..
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР