Домът на примата на естрадата Лили Иванова е бил обран,

...
Домът на примата на естрадата Лили Иванова е бил обран,
Коментари Харесай

Лоши новини за примата на българската естрада Лили Иванова

Домът на примата на естрадата Лили Иванова е бил обран, разкри игуменът на Гигинския манастир Никанор. Информацията той получил от своята майка, с която звездата била близка другарка. Пред нея Лили споделила, че след турне във Франция, прибирайки се в мезонета си на столичната ул. „ Оборище “, заварила плашеща панорама. Жилището ѝ било разрушено и изтарашено от апаши. От него липсвали редица полезности –десетки картини, шепи със скъпи бижута, маркови обувки и 5000 лв.. Примата обаче най-вече съжалила за чепиците, които от години са ѝ огромна уязвимост. Всеки фешън ценител, който следи стила на Вечната Амбър, знае, че тя постоянно носи фешън шедьоври за хиляди левове.

През годините нееднократно са се появявали информации, че естрадната икона е била обрана, само че тя в никакъв случай не е потвърждавала от първо лице, че апартаментът ѝ е бил разбиван. Въпреки това Лили е подхванала всевъзможни ограничения за сигурността си и е строго охранявана. Жилището ѝ се пази от СОТ, разполага с камери и всевъзможни системи за отбрана от последно софтуерно потомство. Макар най-големите ѝ полезности да стояли на несъмнено в трезорите на банка, апартаментът ѝ е цялостен със скъпи мебели, тоалети и антики. До него нямат достъп простосмъртни. Портиерът не позволява непознати лица до входната врата на примата, а всички колета – дарове, букети и други армагани, били подробно проверявани, преди да стигнат до певицата.

Преди време Лили насмалко да бъде нападната от психологично невменяем мъж, който се показал на портиера като неин прочут, с който имала спогодба за персонална среща в дома ѝ. Служителят обаче се усъмнил, защото държанието на въпросния му се сторило много невъздържано. Усетил, че бива оголен, напористият мъж се нахвърлил върху портиера и го заплашил. Успял да извади даже джобно ножче, с което надрал лицето му. В последна сметка, когато настанала паниката, се стреснал и избягал. На мястото незабавно пристигнала полиция, защото кварталното РПУ се намира в съвсем непосредствена непосредственост до дома на певицата, която от самото начало на случая била в жилището си, без въобще да подозира какви подиуми се разиграват на партера.

Когато е отвън територията на своя голям апартамент, Лили Иванова обезателно е защитавана от мускулести гардове. Музикалната икона постоянно се движи, придружавана от най-малко трима охранители, които освен дебнат за недоброжелатели, а и асистират на своята работодателка, като ѝ отварят вратите на джипа, в който се вози, носят покупките ѝ и ѝ оказват помощ да върви, подпирайки я кавалерски, защото нормално е качена на най-малко 10-сантиметрови токчета. Гадровете не разрешават никой да приближи до певицата, даже почитатели, молещи за фотография. И по време на концертни изяви, когато изпълнителката на „ Ветрове “ реши да слезе измежду публиката, до нея постоянно са залепени охранителите ѝ, които отблъскват прекомерно екзалтираните фенове.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР