Домът на Ник Лъптън край реката в Уорчестър, Англия, е

...
Домът на Ник Лъптън край реката в Уорчестър, Англия, е
Коментари Харесай

Англичанин изгражда стена около дома си след години на наводнения

Домът на Ник Лъптън край реката в Уорчестър, Англия, е бил наводняван съвсем дузина пъти единствено за седем години. За да го спре, той построи солидна стена, която обкръжава дома му.

Лъптън и брачната половинка му Ани са живели покрай река Севърн в къща от 17-ти век в парцел на стойност над $765 000, съгласно локалните новинарско издание Gloucestershire Live. И от 2016 година насам техният един акър земя и дом са били наводнени 11 пъти, сподели Луптън пред голям брой новинарски организации.

Изтощени от множеството почиствания, които трябваше да създадат през годините, Луптън и брачната половинка му прекараха прекара месеци в създаване на стена, с цел да отбрани дома им в зоната с висок риск от наводнения, сподели той пред колегата на CBS News за BBC.

„ След като имахме, мисля, че имаше девет наводнения, преди да решим да построим стена “, сподели Лъптън пред Ройтерс. „ И стената в действителност е там, с цел да улесни живота ни, само че също и да отбрани къщата в дълготраен проект. Никога няма да е добре да има наводнена вода до ст...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР