Домът на дракона е независима предистория на Игра на тронове,

...
Домът на дракона е независима предистория на Игра на тронове,
Коментари Харесай

Как биха изглеждали героите от Домът на дракона, изиграни от холивудски звезди

" Домът на дракона " е самостоятелна предистория на " Игра на тронове ", основана на части от романа " Огън и тронове ". Сериалът показва началото на края на Дом Таргариен, събитията, които водят до и обгръщат гражданската война за завещание на Таргариен. Премиерата на " Домът на дракона " бележи мощно, добре изиграно начало на спинофа на " Игра на тронове ". Той се усеща доста непосредствен до своя предходник по звук и наличие, само че незабавно открива битка за власт към един прелестен, слабоволев крал и ярки нови герои, които да водят тези борби. "

Още преди премиерата на кино лентата " Домът на дракона " се радваше голямо внимание. Имаше доста диспути към избора на артисти. Не всички бяха удовлетворени от избора на продуцентите, акцентираха разликите от книгата и си представяха героите по друг метод.

Благодарение на изкуствения разсъдък можем да забележим по какъв начин биха изглеждали най-големите холивудски звезди, в случай че бяха получили роля в " Дома на дракона ". Вижте в галерията: 
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР