Домът е мястото, където трябва да се чувстваме в безопасност,

...
Домът е мястото, където трябва да се чувстваме в безопасност,
Коментари Харесай

Избавете се от негативната енергия с билково прекадяване

Домът е мястото, където би трябвало да се усещаме в сигурност, където би трябвало да усетим комфорт, релаксация и отмора.

Но когато дома ни е изпълнен с негативна сила, това оказва осезаемо влияние върху нашите страсти и здраве.

Не можете да видите тази сила с просто око, само че можете да я почувствате в дома си, защото тя постоянно отразява вътрешното прочувствено положение на индивида.

Лошата сила може да унищожи самочувствието ви, да попречи на съня и да надвие качествата ви.

Тя също по този начин вкарва раздори в връзките, води до спорове, а животът в такава обстановка води до стрес и безпокойствие.

Опушете дома си с билки.

Опушването с пушек е един от най-старите и ефикасни способи да се отървете от отрицателната сила във вашия дом.

Една от най-популярните фумигационни билки е градинският чай. Когато изгори, градинският чай изпуска във въздуха огромни количества негативни йони, които обезвреждат позитивния заряд в къщата.

Отрицателните йони също усъвършенстват благосъстоянието и проясняват мозъка. Освен това ароматът на култивиран чай работи успокояващо и релаксиращо.

Купете клонки култивиран чай от пазара, изсушете на слънце, завържете ги на връзка и ги използвайте като пръчка за фумигация.
 Тези 5 билки ще ви оказват помощ да регулирате хормоните си Тези 5 билки ще ви оказват помощ да регулирате хормоните си
Дисбалансът в хормоналните равнища е проблем, който визира освен дамите. Някои постоянно срещани билки оферират решение на казуса. Те съ...

Преди процедурата би трябвало да почистите къщата и да отворите всички порти и прозорци, както и шкафове и чекмеджета.

За да се опуши, запалете вързаните клончета култивиран чай в купа или различен незапалим съд, с цел да съберете пепелта и жарта.

Разпръснете леко дима с перо или ръка.

Започнете прочистването, като насочите дима към себе си малко, започвайки от краката и нагоре към главата.

Вървете постепенно из къщата, вървейки с кръгови придвижвания, като обръщате изключително внимание на стените, ъглите, пода и тавана. Опитайте се да бъдете от лявата страна на стаята.
 С тези 3 национални предписания ще свалите бързо високото кръвно С тези 3 национални предписания ще свалите бързо високото кръвно
Има доста известни предписания и способи за понижаване на високото кръвно налягане. Хипертонията е един от най-често срещаните здравословн...

Мислете позитивно по време на процеса, с цел да стимулирате позитивната сила.

Накрая извадете горящия пушек от къщата и го оставете на открито да гори.

В допълнение към градинския чай можете да употребявате и кедър, лавандула, ела и други сладко миришещи билки за опушване.

Билки, корени и цветя се употребяват сполучливо за парични ритуали като детайл, който притегля пари, триумф, благосъстояние. Прави индивида по-успешен и рискован.

Поради своя капацитет се употребяват в ритуали, ориентирани към повишение на персоналните благоприятни условия на индивида. Например, с цел да привлечете шанс, да увеличите рентабилността, да привлечете вниманието на противоположния пол.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР