Домът е място за почивка, обич и щастие. Той е

...
Домът е място за почивка, обич и щастие. Той е
Коментари Харесай

Как да прогоним злите сили от дома

Домът е място за отмора, любов и благополучие. Той е цитадела и корени. Средище и знак на фамилния живот. Лев Толстой е споделил, че щастливият човек е благополучен в дома си. Ако се чувствате напрегнати, обезпокоени, изтощени и нещастни в личния си дом, в реда на нещата е да помислите за нечиста сила и зли сили, настанили се като неканени посетители, разрушаващи щастието ви. Може да се освободите от отрицателната сила у дома, наречена зли сили, с ритуали и препоръки, събрани през вековете от опита на хората, религията, националните традиции, преданията и легендите.
1. Защитете вратата на жилището си. Входната врата е свещеното място на дома ви. Окачете на нея подкова, която да ви носи благополучие и шанс, или дребна метличка с дръжката нагоре, която да измете злите сили. Магарешки трън, закачен отвътре на вратата, има същото предопределение.
2. Разгледайте картините по стените и сувенирите в жилището. Ако те са мрачни, в тъмни краски или с изображения на чудовища и страховити създания, неотложно ги свалете и се освободете от тях. Есенните пейзажи са красиви, само че основават чувство за повяхване, загуба, гаснене, което ги прави несъответствуващи. Украсата по стените би трябвало да подухва ново начало, живот, грижа, протекция. Окачете естествени пейзажи с течаща вода, скулптури и картини на ангели. Те пазят дома от зли сили. Една от най-силните отбрани се свърза с облика на еднорога. Изображение на това митично творение, наподобяващо превъзходен кон със златен рог, ще прогони неприятната сила и ще резервира щастието и здравето в дома ви.
3. Нечистите сили се боят от мощен звук. Погрижете се да имате звънче в дома. Неговият глас ще ги държи надалеч от фамилията ви.
4. Винаги в жилището би трябвало да има сапун – измива злото и защищава от вълшебства.
 Как да защитим къщата от зло и вълшебства Как да защитим къщата от зло и вълшебства
Солта участва в най-различни ритуали за благоденствие и триумф. Смята се, че някои вълшебен практики с нея могат да възстановят целокупност...
5. Чесънът, подложен в ъглите на стаите, побеждава отрицателната сила и пази от уроки.
6. Иконите обезвреждат неприятната сила. Символ на вярата, вярата, благословията те пазят дома от всичко нечисто. Запалете свещ, обходете стаите, правейки кръстове във въздуха с нея, четейки молитва. Вървете от входната врата около стените по посока на часовниковата стрелка.
7. Прикaдете с тамян и поръсете със светена вода. Този християнски обред гони злото, а вярата и молитвата пазят душата от нечистото им въздействие.
8. Мислете положително и правете положително. Добрите мисли и каузи обезвреждат злите сили.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР