Домът е място, където всеки иска да усеща спокойствие и

...
Домът е място, където всеки иска да усеща спокойствие и
Коментари Харесай

Как да премахнем лошата енергия у дома

Домът е място, където всеки желае да усеща успокоение и комфорт. Но от време на време не се получава тъкмо по този начин, тъй като апартаментът или къщата са изпълнени с отрицателна сила. Тя оказва отблъскващ резултат върху страстите, връзките с другите членове на фамилията и не на последно място – върху здравето. Отрицателната сила може да бъде разпозната по съществуването на напрежение, чувство за някаква надвиснала повинност и парични проблеми. Ако имате домашни любимци, те могат да се държат необичайно и извънредно, да бъдат по-неспокойни или да скимтят без забележима причина. Ето няколко метода по какъв начин да изчистите неприятната сила вкъщи.
1. С морска сол
 5-те зодии със зли очи 5-те зодии със " зли " очи
Само един взор е задоволителен, с цел да разберем какво изпитва индивидът против нас - обич, ненавист, наслада, възмущение, удивление или зави...
Смята се, че морската сол генерира негативни йони във въздуха, създавайки позитивни трептения. Добавете няколко супени лъжици морска сол към чаша топла вода и разбъркайте, до момента в който солта се разтвори. Поставете разтвора в спрей бутилка и напръскайте в разнообразни ъгли на вашия дом.

2. Прекадете с билки
Това е прочут прийом от епохи и е надълбоко затвърден в българските обичаи. Ако нямате тамян, можете да употребявате и билки като култивиран чай, да вземем за пример. Преди процедурата е належащо да почистите къщата и да отворите всички порти и прозорци, с цел да може неприятната сила да „ излезе ”. Започнете пречистването, като насочите дима към вас, като започнете от краката към главата. Бавно обикаляйте къщата, ходете с кръгови придвижвания и обръщайте изключително внимание на стени, ъгли, подове и тавани.
 4 знака, че имате мощна аура 4 знака, че имате мощна аура
Биоенергията от край време занимава разнообразни експерти. Вярва се, че с помощта на нея, един човек може да усъвършенства здравословното и...
3. Камбанен звън
Силните и ясни звуци са мощен способ за разчистване на сила. В природата да вземем за пример звукът на гръмотевици създава същия резултат, а звуците от фойерверки и църковните камбани имат успокоителен и пречистващ резултат. Звуците би трябвало да са свежи и леки, като камбанен звън или пък хармоника.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР