Домът е място, където можете да се скриете от външния

...
Домът е място, където можете да се скриете от външния
Коментари Харесай

Ще донесат нещастие: 7 неща, от които да се отървете веднага

Домът е място, където можете да се скриете от външния свят и неговите проблеми, създавайки атмосфера на комфорт. Но някои елементи могат да го нарушат

Има хора, които имат вяра в знаци, има и такива, които не имат вяра. Въпреки това е мъчно да се отхвърли, че някои неща могат да носят негативна сила и да скапват атмосферата в къщата.

И това не е единствено от позиция на езотериката, само че и от позиция на здравия разсъдък, тъй като кой би желал да държи напукано огледало или нащърбени чинии в къщата си? Развалят интериора и не носят нищо положително в себе си. Нека поговорим за тези детайли по-подробно.

Напукани огледала

Изглежда, че в случай че огледалото е счупено, то несъмнено би трябвало да бъде изхвърлено, само че доста хора пазят такива отпадъци, обяснявайки дейностите си по разнообразни способи.

Някой счита, че подобен продукт към момента може да се употребява. Други просто не обръщат внимание. Всъщност, счупените огледала притеглят злощастие и заболявания в живота, тъй че е по-добре да се отървете от тях незабавно.

Ако огледалото ви е счупено или напукано, време е да си купите ново.

Миди

Почивката на море е най-дългоочакваното време, което желаете да запазите в паметта си за дълго време. Ето за какво хората носят доста сувенири от пътуванията си: магнити за ледник, пощенски картички, фигурки и други джунджурии.

Някои, разхождайки се по крайбрежието, намират миди и вземат решение, че това е най-хубавият вид за спомен от почивката. Оказва се, че не може да ги съхранявате вкъщи, защото те носят доста отрицателна сила.

От позиция на суеверията черупките са някогашни жилища на мъртви мекотели . Намирайки се в жилището, те ще привлекат кавги и неприятни отговорности, както имат вяра доста езотерици. Някои от тях считат, че съхранението на тези морски блага може да докара до сърдечно-съдови болести.

И от позиция на биологията затворените черупки са най-опасни, защото в тях могат да останат частици от мекотелите. Такива сувенири могат да донесат неприятна миризма в къщата, която няма да се хареса на безусловно никого.

Изображения на риби

Продължавайки тематиката за морето и ваканциите, би трябвало да кажем нещо и и за рибата. Много хора обичат да носят чаши и чинии с океански принт от пътуването: октоподи, китове и други жители на подводния свят. Малко хора мислят за силата на такива сувенири.

Предметите, изобразяващи риба, са тип енергийни вампири, които могат да отслабят вас и вашето семейство. Експертите поучават да изоставите съхранението на такива неща в къщата в интерес на аквариум с живи риби, тъй като те са в положение да привлекат триумф и благосъстояние в живота ви.

Фигурки на черни птици

Още от древността хората са забелязали, че черните птици са предвестници на неволя. Именно те са първите, които пируват на бойните полета, изкълввайки очите на мъртвите воини. Мрачното обръщение на тези същества тревожи актуалните езотерици. Повечето имат вяра, че всяка символика с черни птици носи покруса и сълзи в къщата.

Най-добрият сурогат на такива фигурки ще бъдат предмети под формата на слонове и котки. Те дават обещание шанс, основават естетика и подаряват благополучие.

Изкуствени цветя

Всяка стопанка желае да сътвори комфорт в къщата, по тази причина се употребяват разнообразни фигурки, ароматни свещи и вази. Някои дами обичат да украсяват къщата с изкуствени цветя, тъй като те не вехнат седмица след покупката. Въпреки това, не всеки мисли за вредността на такива украшения.

Изкуствените цветя напълно естествено се свързват с гробища и печал. Освен това се счита, че такива украшения носят разкол на женените двойки и безбрачие на необвързаните. Можете да замените тези украшения с букет от сухи цветя.

Сушена тръстика и перушина

Когато избирате сухи цветя за възстановяване на дома, не би трябвало да забравяте и символиката на растенията. И по този начин, изсушената тръстика се смята за магнит за негативна сила. Във фолклора се е считало, че този, който донесе тръстиката, ще притегли и блатните зли духове.

Също по този начин, не украсявайте жилището с перушина. Тя е магнит за здравето на сърдечно-съдовата система. Някои езотерици имат вяра, че може да донесе гибел на мъжа или дамата.

Кактуси

Кактусите са непретенциозни растения, по тази причина доста домакини ги избират. Всъщност, тези сладки тръни могат да донесат същински проблеми в къщата.

Според националните вярвания кактусите са енергийни вампири, които пречистват атмосферата както от неприятно, по този начин и от положително. Ако в къщата царува негативност, растението се любува на това и става по-ярко и по-красиво, само че в живота на притежателя идва поредност от неуспехи.

Инфо: woman.ru

Източник: popantofi.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР