Домашното обучение е нож с две остриета. Поне така смятат

...
Домашното обучение е нож с две остриета. Поне така смятат
Коментари Харесай

Обучение вкъщи? Напълно възможно е, а тези звезди го доказват

Домашното образование е нож с две остриета. Поне по този начин считат някои хора, други пък са изцяло срещу, тъй като считат, че децата губят от обществените си умения да поддържат връзка с връстници, учители и така нататък Все отново има хора, които считат, че домашното образование най-хубаво и не съставлява никакъв проблем за тях. Едни от най-известните и богати хора в света са навръх това мнение и са взели виновното решение, че техните деца ще развиват знанията и уменията си в домашна среда.

Ето кои са тези звезди:

Уил и Джейда Смит 

Уил Смит и брачната половинка му постоянно са отворени и почтени когато стата вътпрос за възпитанието на децата си. Семейство Смит избират да образоват Уилоу и Дежейдън вкъщи.Те имат вяра, че децата би трябвало да учат с схващане, а не само  да наизустяват образователния материал.

Виж още:

Кейти Холмс и Том Круз

Единственото дете на Кейти Холмс - Сури Круз е резултат от връзката и с Том Круз. В момента Сури учи в частно учебно заведение в Манхатън, само че когато родителите ѝ към момента са били дружно, те взимат решение да наемат частен преподавател, вкъщи. Поради натоварения график на актьорите, те избират този вид, с цел да са по-гъвкави и затова по-спокойни.

Виж още:

Анджелина Джоли 

Анджелина Джоли и някогашният и брачен партньор Брад Пит отглеждаха децата си дружно. Трудно е да си преставим по какъв начин се образоват 6 хлапета, от разнообразни краища на света в домашни условия, само че това е разновидността, който звездната двойка избира за образованието им. Джоли подчертатва, че точно разнообразните корени на децата са повода да създадат този избор. Актрисата декларира, че не желае те да учат в една и съща среда, защото са разнообразни и желае да резервира това разнообразие.

Виж още:

Източник фотоси & thumbnail: Getty Images

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР