Домашните методи за грижа за кожата се справят с тяхната

...
Домашните методи за грижа за кожата се справят с тяхната
Коментари Харесай

За да бъде кожата ви като на 30, ви трябва чаена лъжичка!

Домашните способи за грижа за кожата се оправят с тяхната задача от време на време не по-зле от процедурите в салона. Но и тук има секрети, които би трябвало да знаете! За опция на скъпата козметика могат да послужат много познати движимости, които ще намерите в кухнята на всяка стопанка. Например, елементарната чаена лъжичка! Знаехте ли, че с помощта на нея можете да спасите хубостта на дамите, да се отървете от тъмните кръгове под очите и да се подмладите?

Ето какво би трябвало да извършите:

Преди да си легнете, измийте грима на лицето си и нанесете овлажнител. Вземете няколко чаени лъжички и ги дезинфекцирайте със алкохол.

Охладете лъжиците в ледена вода и ги прикрепете към горните клепачи, повторете тази процедура 5 пъти. След това направете същото и с долните клепачи. Тези дейности ще ви спасят от тъмните кръгове и торбичките под очите.

Когато приключите, махнете охладените лъжици на клепачите, подсушете ги и ги натопете в затоплен зехтин. Започнете да масажирате лицето си. Бавно, с лек напън масажирайте кожата посредством пренасяне на лъжицата, като преминавате от носа към слепоочието, към косата и клепачите. Минете с намазаната лъжица от вътрешния ъгъл на клепача до края на окото, по бузите, носа и слепоочията, от брадичката към ушите, по шията до самата брадичка.

Вижте още: Ето по какъв начин зъбният камък в никакъв случай повече няма да ви тормози още веднъж!

Всяко придвижване би трябвало да се извърши най-малко 10 пъти. За да се движи лъжичката безпрепятствено върху кожата, от време на време я намазвайте със зехтин. Когато завършите масажа, измийте с топла вода. Не търкайте мощно лицето, останалия зехтин ще се поеме от кожата и ще я хидратира.

Масажирайте лицето си с чаената лъжичката преди лягане в продължение на  10-12 дни.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР