Домашните маски за лице са лесен, икономичен и ефективен вариант

...
Домашните маски за лице са лесен, икономичен и ефективен вариант
Коментари Харесай

Тези процедури и тази домашна маска, която и Гала използва, ще изтрият години от лицето ви

Домашните маски за лице са елементарен, пестелив и ефикасен вид да решите кожен проблем – акне, неравномерен загар, дехидратация, липса на искра, фини линии и бръчки. Гладката, сияеща кожа без бръчки и недостатъци е цел и фантазия на всяка дама. Домашните маски и процедури за лице, когато са вярно определени, конкурират по качество и успеваемост скъпите козметични артикули.

          Маска за поддържане и срещу бръчки
Каква продължителност имат другите козметични артикули
1. Слънцезащитен крем Ако слагате единствено тъничък пласт всякога, може да употребявате слънцезащитния крем за няколко сезона. След като се от...

Маската употребява и телевизионната водеща Гала. Лесна е за приложимост в домашни условия и за нея се нуждаете единствено от 1 жълтък, няколко капки рициново масло, чаена лъжичка течен колаген.

Жълтъкът е източник на едни от най-ценните витамини и минерали за кожата, той я подхранва и се грижи за положителния ѝ тип. Тонизира я, усилва еластичността и изтрива години от лицето ви. При честа приложимост жълтъкът усъвършенства кръвообращението на лицето и оказва помощ за елиминиране на фините линии. Известен е и със своя потвърден лифтинг резултат.

Рициновото масло е мощно средство за хидратиране на кожата, оказва помощ да се запази влагата, потвърдена е полезността му и при акне и кожни раздразнения, защото работи противовъзпалително и антибактериално. Рициновото масло е потребно също за суха и зряла кожа, при гъбички и пострадвания на кожата.

Колагенът е мощно средство за битка със стареенето. Той усъвършенства еластичността, изпълва кожата, изглажда фини линии и бръчки, хидратира, възвръща размера, подкрепя регенерацията и възобновяване ѝ. Може да се приема и вътрешно, само че и приложението му в маски за косата или лицето е с потвърдена успеваемост. Съдържа скъпи аминокиселини, назовават го балсам на младостта.

Продуктите се смесват, слагат на лицето и се изчаква да подействат 10-15 минути, след което се изплакват.
Трикове за хубост, които всяка жена би трябвало да знае
На всяка жена ѝ се желае да наподобява добре. Ще ѝ се да бъде харесвана освен от самата себе си, само че и от другите. Привлекателният външен...

             Домашни процедури за подмладяване на лицето

Масаж

Масажът на лицето усъвършенства микроциркулацията, улеснява преместването на хранителни субстанции до тъканите и по този начин усъвършенства храненето и хидратацията на кожата на лицето, както и регенерацията ѝ. Масажът улеснява и проникването на продуктите, които нанасяте върху кожата си, и по този начин усилва действието им. Важно е да се запознаете с техниките за масаж, както и да си осигурите подобаващ апарат – асистент и масажно масло, съобразено с типа на кожата ви, нейните потребности и проблеми.

Мезотерапия

Домашната мезотерапия е ефикасна и отлична опция на иглената, която се прави в профилирани салони. Тя е по-безопасна и нестресираща, защото изключва използването на игли. Ефектът си реализира на правилото на електраофорезата и електроосмоза. Отваря протеиновите канали на клетъчната мембрана и прониква в дълбоките пластове на кожата, като води до ускорена циркулация, а това подкрепя обновяването на кожата, улеснява достъпа до хранителни субстанции и възвръща размера, блясъка и младостта ѝ. Благодарение на уредите за домашна мезотерапия дейните субстанции, които нанасяте върху кожата си, съумяват да обхванат в дермата на до 10 мм. дълбочина.
Най-ефектните способи да се погрижим за кожата на клепачите
Оказва се, че натуралните маски, приготвени вкъщи, могат да работят също толкоз добре, колкото продуктите на козметичната промишленост....

Редуване на гореща и студена вода

Редуването на вода с друга температура разсънва кожата, покачва тонуса ѝ, улеснява храненето ѝ и по този метод също има освежаващо и подмладяващо деяние.

 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР