Домашните любимци в Ямбол вече имат свое място, където могат

...
Домашните любимци в Ямбол вече имат свое място, където могат
Коментари Харесай

Поставиха специални чешми за кучета в Ямбол

Домашните любимци в Ямбол към този момент имат свое място, където могат да пият вода.

Придобивката е от скоро и се радва на необикновен интерес.

Всеки притежател на домакински любим знае какъв брой мерки са нужни, с цел да излезе на разходка с кучето си. Едно от главните неща, които участват в чантата е бутилка с вода. Тази процедура остава в историята откакто наоколо до зоната за разходка на кучета в
градския парк на Ямбол е инсталирана специфична чешмичка за четириногите.

" Страшно доста се посещава това мястото по тази причина взехме решение да създадем една такава чешмичка, по-точно да закупим и да сложим. Изключително сме щастливи. Тя се употребява ужасно доста ", сподели шефът на Оперативна програма " Паркове и зони за отдих и спорт " - Ямбол Динко Белчев.

Изключително удовлетворени от новото оборудване са стопаните на кучета.



" Много огромна изгода има, тъй като преди нямаше нищо и по този начин си отиваха жадни кучетата, а в този момент като излезем от кучкарника незабавно, отново пие. Има огромна изгода, доста хубаво направено, отлично. Преди си носихме в шишета, туби-муби, работи ", сподели Динко Господинов.

" Аз с всички хора, с които разговарях в парка по разходките, по този начин като се засичаме с кучета, доста се радват, че го има, тъй като от време на време излизаме даже за мъничко и се постанова някъде да търсим вода по заведения, магазини, а тук удобството е извънредно и са го създали с механизъм да изхвърлиш остарялата вода и да налееш прясна на животинчето. И се веселя че някой се е сетил да го направи за животните ", сподели Жаклин Радионова.



Чешмичката с изключение на за животните е оборудвана и за прилагане от хората. Съвсем скоро в един от огромните квартали на Ямбол следва да бъде инсталирано още едно сходно оборудване.

" Поради огромния интерес, който породиха тези чешмички и тяхната приложимост, в този момент ще търсим още места, където нашите съграждани разхождат домашните любимци и ще закупим още чешмички ", сподели Динко Белчев.

Подобни чешмички за домашни любимци има в редица огромни градове. Сред тях в грижата за животните се подрежда към този момент и Ямбол.

Автор: Румяна Стефанова
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР