Домашни питбули ненадейно нападнаха едногодишно момиченце, а майка му уби

...
Домашни питбули ненадейно нападнаха едногодишно момиченце, а майка му уби
Коментари Харесай

Питбул нападна момиченце, майката го уби

Домашни питбули внезапно нападнаха едногодишно момиченце, а майка му умъртви единия, с цел да избави детето си. Ужасният случай се разиграл преди дни в предградията на Лос Анджелис.

Малката Руби Сервантез си играела край кучетата на баба си, които били вътре, с цел да бъдат изкъпани, до момента в който ненадейно не била нападната и притисната на пода от единия питбул. Почуствал безпомощността, другият захапал детето за крайниците.

Семейството споделя, че преди нещастието тригодишните животни Буч и Райдър в никакъв случай не са били нападателни.

“Беше ужасно, мислех си, че щерка ми ще загине”, споделя майката Джими Моралез. “Почувствах се безпомощна, не знаех какво за сторя, единствената ми мисъл бе, че би трябвало да го убия”, добавя тя.



През това време други от фамилията пробват да спасят Руби, само че безрезултатно. Тогава Джими взема кухненски нож и пронизва неколкократно разярените животни. Детето най-сетне е избавено, като контузиите му са тежки – счупено ребро и голям брой ръзкъсвания по рамената и главата.

За благополучие бързо е оказана здравна помощ в локална болница и Руби ще се възвърне изцяло. Единият питбул умрял намясто, а другият е предаден на общинските управляващи, с цел да бъде убит.

Семейството споделя, че е шокирано от станалото. Кучетата били при тях от напълно мънички и били взети от еднакъв подслон. По време на престоя си в дома в никакъв случай не проявявали експанзия... до преди съдбовния ден.

Повече от 4,5 милиона души биват ухапани от кучета единствено в Съединени американски щати, а на 800 000 се постанова да потърсят здравна помощ, написа " Дейли Мейл ".

Цели 22,5% от ухапванията са дело на питбули – най-големият % от всички породи.



Превод: GlasNews.bg
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР