Домашната прахосмукачка трябва да е удобна и ефективна, като ILIFE

...
Домашната прахосмукачка трябва да е удобна и ефективна, като ILIFE
Коментари Харесай

Три прахосмукачки ILIFE за ефективно почистване


Домашната прахосмукачка би трябвало да е комфортна и ефикасна, като ILIFE H50

Каква да бъде прахосмукачката за дома – ръчна или роботизирана? И двете варианти имат своите преимущества. Изборът е въпрос на персонално желание и, несъмнено, на цена. Представяме ви три модела с марката ILIFE, които се оферират сега на цени с отстъпка в онлайн магазина Geekbuying.

Ще разгледаме на първо време роботизираната прахосмукачка. Този модел има редица достолепия – съчетава изсъхнало и мокро разчистване, има издръжлива батерия за продължителна работа, огромна кутия за боклука и огромен контейнер за водата, умна система за разпространяване на водата и няколко режима на разчистване.

Роботът ILIFE V7s Plus е чевръст, ефикасен и наличен като цена

Батерията с потенциал 2600 mAh поддържа работата на робота в продължение на 120 минути при автоматизиран режим, което значи, че V7Plus е кадърен да почисти огромна повърхност без презареждане.

Големи са също резервоарът за вода и кутията за събиране на боклука – те са с размер от 300 мл и с помощта на това ще ви се постанова по-рядко да прекъсвате почистването, с цел да изпразните боклука или да долеете вода.

Смарт технология защищава ILIFE V7s Plus от трудности и конфликти

В допълнение, роботът употребява интелигентна i-drop технология за разпространяване на водата. Когато не се движи, V7 Plus прекъсва подаването на вода, като по този начин предотвратява неприемливо намокряне на настилката под него. Предвидена е и интелигентна технология, която издава тревога, в случай че кутията за боклука е сложена погрешно, с цел да предотврати щета на уреда.

Можетe да купите робота тук: – за €74,6 с ваучър за отстъпка 7HBNV7S и безвъзмездна доставка от европейски склад в границите на няколко работни дни.

Ако пък търсите ръчна прахосмукачка, може да разгледате модела, която ще ви спести неудобството на кабелите, защото е безжична. Освен това е лека и с ерогономичен дизайн, с цел да усещате напрежение на китката.

ILIFE H50 се оправя с всевъзможен отпадък на разнообразни настилки

За тази прахосмукачка можем да изтъкнем огромната кофа за боклука с размер от 1,2 л, или два пъти повече в сравнение с оферират конкурентни модели от същия клас. На процедура, това значи, че ще ползвате уреда доста по-дълго време, преди да ви се наложи с едно натискане на бутон да изпразните кофата с отпадък.

По отношение на продуктивността, ILIFE H50 е мощна, поради ниския ценови клас. Тя има всмукателна мощ 7 KPa в общоприет режим и 10 KPa в оптимален, с цел да погълне безпроблемно всевъзможни отпадъци от пода – прахуляк, косми, останки от храна и други

ILIFE H50 може да се употребява за чистете на пода, мебелите и даже на компютрите

Особеност на модела е съществуването на предни LED светлини, които ще са ви от огромна изгода, когато разчистване по-трудно налични, тъмни места – под диваните и леглата, да вземем за пример.

H50 е издръжлива прахосмукачка. Батерията с потенциал 2200 mAh обезпечава работа на уреда в продължение на 40 минути, а това е задоволително за разчистване на повърхност от към 200 кв. метра.

Можете да купитe модела тук: – за €65 с ваучър за отстъпка 7QL63CU и безвъзмездна доставка от европейски склад в границите на няколко работни дни.

Ако се нуждаете от по-мощна ръчна прахосмукачка и сте склонни да платите повече, тогава за вас е моделът.Тази безжична прахосмукачка има всмукателна мощ 22 KPa, с цел да се оправи и с най-упоритите отпадъци по пода.

EASINE by ILIFE G80 е много производителна – има всмукателна мощ 22 KPa

Много практична е въртящата се странична четка – с нея може да почистите дейно ъгли и ръбове на стени и мебели. Нещо повече, почистващата глава на G80 се завърта на до 270 градуса, а рамото може да се разположи съвсем плоско на 180 градуса, с цел да ви е комфортно да почистите и най-трудните места в жилището.

Въртящата се странична четка на EASINE by ILIFE G80 обира боклука по ъглите и ръбовете

В случай, че четката се оплела с косми и други отпадъци, G60 ще алармира за това на LED екрана, където се демонстрират също заряда на батерията и режима на разчистване.

Батерията с потенциал 2900 mAh ще ви обезпечи 45 минути за разчистване в естествен режим, което наподобява изцяло задоволително за огромен апартамент или етаж от къща.

Почистващата глава на EASINE by ILIFE G80 може да се завърти на до 270 градуса

G80 е оборудвана с 4-степенна филтрираща система за оптималната успеваемост при разчистване. Не на последно място, този апарат може да се съхранява по два метода – закачен комфортно на стената или да стои на пода.

EASINE by ILIFE G80 е многофункционална – почиства всичко в жилището

Можете да купите прахосмукачката тук: – за €99 с ваучър за отстъпка ILIFEG80EASINE и безвъзмездна доставка от европейски склад в границите на няколко работни дни.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР