Домашна оранжерия за отглеждане на марихуана е разкрита от полицията

...
Домашна оранжерия за отглеждане на марихуана е разкрита от полицията
Коментари Харесай

Разкриха оранжерия за марихуана в жилище в София

Домашна оранжерия за развъждане на марихуана е разкрита от полицията в региона ж.к. " Гоце Делчев " в столицата. Специализираната акция е извършена от бранш " Наркотици " при Столична дирекция на вътрешните работи след дълготрайно следствие. Задържани са двама мъже, на 51 и 32 години, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

В жилище, наето от по-възрастния мъж, служителите на реда разкрили оранжерия за марихуана. Иззети са 12 засадени растения , торове и съоръжение за развъждането им, електронна везна, вакуумираща машина, голям брой стъклени буркани с " трева " и полиетиленов плик с бяло прахообразно вещество на бучки и прахуляк. Резултатът от направената експертна информация посочил, че се касае за 1 824.35 грама марихуана, 1.57 грама кокаин и 0.40 грама екстази .

След отчет на събраните материали по формираното досъдебно произвеждане в Софийска градска прокуратура двамата мъже са привлечени като обвинени за закононарушение по член 354 а от Наказателен кодекс. За момента са арестувани за период до 72 часа.
 Откриха домашна оранжерия за марихуана в ж.к.
Откриха домашна оранжерия за марихуана в ж.к. " Илинден "

Арестувани са трима мъже и една жена
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР