Домашна мини оранжерия за отглеждане на канабис, както и суха

...
Домашна мини оранжерия за отглеждане на канабис, както и суха
Коментари Харесай

Спипаха братовчеди да въртят мръсен бизнес в Пазарджишко

Домашна мини оранжерия за развъждане на канабис, както и суха марихуана са открити по време на полицейска акция на криминалисти от РУ-Пазарджик. Тя била извършена през вчерашния ден на територията на пазарджишкото село Синитово, съобщи Блиц.

Служители на бранш „ Криминална полиция ” при РУ-Пазарджик направили претърсвания в жилищата на 24-годишен гражданин на селото и негова братовчедка на същата възраст. В една от къщите органите на реда разкрили добре прикрита мини оранжерия за развъждане на канабис. Тя била добре оборудвана софтуерно с осветяване, вентилатори, въздуховоди, сензори за надзор на влажността и температурата, открити са подобаващи за развъждането на марихуаната торове.

Установено е съществуването на пет броя растения засадени с саксии и в начален стадий на развиване. Иззета е общо близо 200 грама зелена листна маса. Открити са още в разпределени в няколко плика и кутии 27 грама суха марихуана от глави и съцветия.

Цялата дрога и съоръжение са конфискувани, а братовчедите са арестувани в ареста на РУ-Пазарджик за период от 24 часа. Спрямо „ дуото ” се водят бързи производства.

(Снимки: ОДМВР-Пазарджик)

Кристина ИВАНОВА, БЛИЦ

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР