Домашен лек за лечение на артрит, ишиас и болки в

...
Домашен лек за лечение на артрит, ишиас и болки в
Коментари Харесай

Домашен лек за лечение на артрит, ишиас и ревматизъм

Домашен лек за лекуване на артрит, ишиас и болки в ставите

Тази рецепта е доста остаряла и лекува разнообразни възпалителни положения. Препоръчвам на всеки, който има някой от упоменатите проблеми, да опита този натурален способ, с цел да се оправи с проблемите.

Тази забавна рецепта оказва помощ за лекуването на артрит, подагра, ишиас, ревматизъм и други възпалителни и мъчителни положения.

Този лек се ползва под формата на компреси, които се слагат на мъчителните места и работят непосредствено на мястото, където се демонстрира казусът.

Имате потребност от картофи, червен лук и ленено семе. Накиснете цялостна супена лъжица ленено семе в 200–300 мл. вода. Варете за към 10 минути, до момента в който се образува слуз. В същото време измийте картофите и ги настържете с обелката. Настържете една глава червен лук (среден размер). Когато водата с лененото семе се охлади, прибавете лука и картофите, след което разбъркайте добре. Отцедете непотребната течност.

В взаимозависимост от мястото на казуса, сложете сместа в остарели ръкавици или чорапи и по-късно си ги сложете и фиксирайте с найлонова торбичка.

За други елементи на тялото като бедрата, гръбначния дирек, ребрата, коленете и други, сложете сместа в марля и я поставите върху засегнатата област, а по-късно, фиксирайте с транспарантно фолио.

Тези компреси се ползват през нощта, а на идната заран, отстранете компреса и измийте мястото с вода и сапун.

Ако лукът нервира кожата ви или се зачерви, по-късно я намажете с крем или зехтин или използвайте пълен пласт марля.

Докато прилагате компресите, консумирайте ленено масло, което работи от вътрешната страна.

Използвайте компресите, до момента в който болката отмине.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР