Домакиня от Тексас претърпя уникална трансформация, за да заприлича на

...
Домакиня от Тексас претърпя уникална трансформация, за да заприлича на
Коментари Харесай

Домакиня пръсна 30 бона, за да прилича на Меган Маркъл ВИДЕО

Домакиня от Тексас претърпя неповторима промяна, с цел да замязя на Меган Маркъл, оповестява в. „ Метро “. Таня Рикардо се подложила на пластични интервенции на стойност 30 000 $, с цел да придобие женствените извивки на херцогинята на Съсекс, предава " Дарик ".

30-годишната жена, майка на 5-годишно момченце, споделя, че в никакъв случай не се е чувствала уверена в слабото си и стройно тяло и всички я наричали „ ръбеста върлина “. Затова след раждането на сина си Гавин младата жена решила да се подложи на няколко пластични интервенции, които да й оказват помощ да се почувства по-женствена. За собствен модел Таня избрала американската актриса и брачна половинка на английския принц Хари – Меган.

Така младата жена се подложила на липосукция на дупето, което получило спомагателна доза мазнини, с цел да стане по-закръглено, филъри в устните и скулите, както и силиконови импланти в гърдите. Сега Таня се възвръща от последната си намеса, след която се надява да успее да покаже новото си тяло и лице, изумително наподобяващо това на Меган Маркъл.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР