Домакинството на Левски срещу Ботев (Пловдив), което ще стартира днес

...
Домакинството на Левски срещу Ботев (Пловдив), което ще стартира днес
Коментари Харесай

Левски пак разпродава “Герена”, останаха само 2400 билета

Домакинството на Левски против Ботев (Пловдив), което ще започва през днешния ден от 20.00 часа на стадион “Георги Аспарухов ” провокира сериозен интерес измежду “сините ” ентусиасти.

До този миг те са изкупили над 9 000 билета, а упованията са, че до началото на мача секторите на домакините ще са претъпкани.

Припомняме, че поради наказване е затворен Сектор “А ” на “Герена ”. Въпреки това над 11 000 ще дерат гърла за “сините в останалите браншове. Билетите за “В ” към този момент са изчерпани. Има единствено за “Б ” и ВИП-а.

“Дрескодът за мача с " Ботев " (Пловдив) разполагаем в магазина на " Герена " и онлайн https://bit.ly/3fJyozP

Останалата част от пропуските за срещата се продават до привършване на количествата в формалния магазин на „ ПФК Левски “ на стадион „ Виваком Арена – Георги Аспарухов “, в мрежата на Eventim и онлайн ТУК: https://bit.ly/3CwihP4

От 14:00 часа до края на първото полувреме билети ще има и на касите пред Сектор А, на улица „ Тодорини кукли “ и на арката пред Сектор „ А “.

Всички дружно за " Левски ”, написаха “сините ” в обществените мрежи.

Гостите от Пловдив също ще получат солидна поддръжка от почитателите си. Очакванията са, че на “Герена ” ще участват сред 500 и 1000 ентусиасти на Ботев (Пловдив).
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР