Домакинствата ще бъдат засегнати от увеличение със £103 на средната

...
Домакинствата ще бъдат засегнати от увеличение със £103 на средната
Коментари Харесай

Домакинствата са изправени пред увеличение от £103 на общинските данъчни сметки от април в нова мизерия на разходите за живот

Домакинствата ще бъдат наранени от нарастване със £103 на междинната общинска данъчна сметка, защото съвсем всички кметства възнамеряват да наложат оптималните вероятни нараствания през април.

Анализ на Мрежата на окръжните препоръки (CCN) откри, че 95% (128) от 136-те окръжни и единни локални управляващи в Англия, които към този момент са разгласили бюджетните си проекти, желаят да усилят общинския налог до оптимално допустимия.

Правителството позволява на затруднените с пари локални управляващи да усилят общинския налог с до 4,99% от 1 април, без да привикват референдум. Това значи, че типично домакинство от група D е изправено пред приблизително нарастване от £103 на сметките си през годината.

Това идва, откакто предишния месец държавното управление разгласи парична инжекция от £600 милиона за затруднените препоръки на фона на внезапно възходящото търсене на обществени грижи. Но критиците предизвестиха, че финансирането е единствено „ лепкава мазилка “ за засегнатия бранш, в който шефовете на кметствата се б...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР