Домакинската работа не е задължение само за жените. Ето и

...
Домакинската работа не е задължение само за жените. Ето и
Коментари Харесай

Ето как да накараме мъжа ни да помага за къщната работа

Домакинската работа не е обвързване единствено за дамите. Ето и по какъв начин ловко да включите мъжа си в досадното почистване

Накарайте го да се усеща важен

За да накарате половинката си да ви помогне вкъщи, дайте му чувство за значителност и демонстрирайте слабостта си благодарение на трикове. Кажете му, че ви е боязън да промените крушката или да измиете прозорците, тъй като ви е боязън от високо. Винаги му благодарете и покажете, че без него не бихте се справили.

Хвалете го

Дори когато не прави всичко съвършено. Ако не успее да обели картофите както вас, не му го натяквайте. Кажете му, че се оправя чудесно. Не се впускайте в ласкателства, тъй като мъжете го усещат.

Не го изнудвайте

Изнудването няма да помогне. Когато мъжът усети, че е жестоко манипулиран, ще избяга. Измислете причина, с цел да ви помогне. Кажете му, че наблюдавате ястието на котлона, а той да събере облеклата от простора.

Не се оплаквайте

Забравете да се оплаквате какъв брой сте изтощени. Той няма да ви разбере. Трябва да почувства самичък, че имате потребност от него.

Не викайте - това унищожава брака

Ако сте в действителност изтощени, легнете на дивана, поставете компрес на главата си и брачният партньор ви ще забележи, че прахосмукачката е хвърлена, а парцалът виси на кофата. В такива случаи мъжете се усещат отговорни и се пробват да поправят обстановката, да оказват помощ.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР