Домакинска победа с 2:1 срещу Инголщат 04 изкачи водения от

...
Домакинска победа с 2:1 срещу Инголщат 04 изкачи водения от
Коментари Харесай

Дуисбург на Груев отново е в позиция за атака на Бундеслигата

Домакинска победа с 2:1 против Инголщат 04 изкачи водения от Илия Груев Дуисбург на 4-о място в класирането на Втора Бундеслига. " Зебрите " са с еднакъв брой точки с третия Холщайн Кийл и са измежду сериозните кандидати за нанагорнище в елита.

Мачът стартира доста по-добре за домакините и те поведоха още в 13-ата минута. Тогава Дан-Патрик Погенберг откри Ахмет Енгин на добра позиция и той откри резултата. Инголщат обаче отвърна мигновено и в 18-ата минута изравни посредством Щефан Кучке.

В края на полувремето обстановката за гостите се усложни, откакто Алмог Коен получи пряк червен картон. Това разреши на Дуисбург напълно да господства след почивката и в 66-ата минута " зебрите " получиха дузпа за нарушаване на Ориан Ниланд. Зад топката застана Борис Ташчи и домакините още веднъж поведоха.

Отборът на Груев не вкара трети гол, само че и минималната победа против директен съперник донесе огромна наслада на почитателите, които имат вяра, че любимците им са способни да завоюват промоция за Бундеслигата.

В другите мачове през днешния ден Ерцгебирге (Ауе) се наложи с 2:1 над Кайзерслаутерн, Гройтер Фюрт победи със същия резултат Айнтрахт (Брауншвайг), а

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА
СТАТИСТИКА ОТ МАЧА
КЛАСИРАНЕ Втора Бундеслига 24 кръг, събота 24 февруари  Дуисбург 2:1краен резулат  Инголщат 04
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР