Домакинът на Световното първенство по футбол Катар планира да постави

...
Домакинът на Световното първенство по футбол Катар планира да постави
Коментари Харесай

Екзотика: Катар поставя 1000 бедуински палатки за феновете на Мондиалa

Домакинът на Световното състезание по футбол Катар възнамерява да сложи в пустинята 1000 палатки в бедуински жанр за почитателите на Мондиал 2022, оповестиха уредниците. Те се надяват да привлекат 1,2 милиона гости в страната за 28-дневния шампионат през ноември и декември тази година, добавя организация " Ройтерс ".

Палатките ще бъдат ситуирани в пустинната конюнктура, с цел да предложат на гостите достоверни катарски прекарвания, изясни Омар Ал-Джабер, шеф по настаняването на уредниците. " Ще дадем опция на почитателите да живеят в пустинята ", сподели Ал-Джабер. Той добави, че 200 от палатките ще бъдат първокласни и ще се дават против по-високи такси.
 Героят на Австралия за танците на голлинията: Идеята за това ми се въртеше в главата от 2-3 седмици
Героят на Австралия за танците на голлинията: Идеята за това ми се въртеше в главата от 2-3 седмици

Тренирах дузпи, само че като цяло спасяването на дузпа си е шанс, споделя стражът

Според последните данни, страната разполага с по-малко от 30 000 хотелски стаи, а 80 % от тях сега са разпределени за гостите на Международната футболна централа - ФИФА, разяснява Омар Ал-Джабер. ФИФА ще освободи стаите, от които тимовете, съдиите, медиите и другите публични лица не се нуждаят, когато шампионатът наближи, заяви още " Ройтерс ".

Катар трябваше да усили опцията за настаняване отвън хотелите и с два круизни кораба, дебаркирали в пристанището в Доха, а споделените вили и жилища ще прибавят още към 69 000 стаи, множеството от които се ръководят от Accor, най-големият хотелски оператор в Европа. Съществуват и проекти за разполагане на сглобяеми почитател селища на някои празни имоти, разкри Ал-Джабер.

" Като цяло имаме повече от 100 000 стаи и към момента има някои нови варианти ", сподели той, твърдейки, че ще има задоволително места за настаняване на всички искащи даже в края на ноември, когато се чака най-голямата посещаемост.

Към момента обаче налични благоприятни условия са нищожни и скъпи. Според катарския формален туристически уеб страница предлага двустаен апартамент в покрайнините на Доха за 390 $ на вечер, както и апартамент на круизен транспортен съд за 1650 $ на вечер в края на ноември.

Много гости няма да остават за през нощта, тъй като Катар даде опция на локални авиолинии да извършват повече от 180 полети на ден. Това ще разреши на почитателите да пътуват от околните градове единствено за съответния ден и ще облекчи търсенето на варианти за настаняване в Доха.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР