Домакинът на стадион „Христо Ботев“ Иван Петков Иванов все пак

...
Домакинът на стадион „Христо Ботев“ Иван Петков Иванов все пак
Коментари Харесай

Важна клечка! Баджанакът на Ицо Доков все пак получи апетитна хапка от Община Криводол

Домакинът на стадион „ Христо Ботев “ Иван Петков Иванов въпреки всичко е получил апетитна хапка от кмета на Криводол Христо Доков, известен в крими средите като Ицо Доков, научи организация BulNews.
Баджанакът на градоначалника не съумя да вземе без пари цялата спортна база поради непредвидения отпор от общинските съветници, само че в този момент излиза наяве, че не е останал напълно на „ изсъхнало “.
Някъде към нова година Ицо Доков е трансформирал длъжностната му характерност и му е упълномощил съхранението и контрола над дебитните карти, с които общината заплаща на бензиностанциите изразходеното гориво. На процедура този, който има тези пълномощия, може да зарежда колкото желае и където изиска гориво, без това да предстои на следващ надзор, а в случай че го има, той би трябвало да бъде осъществен от баджанака Доков.
На пръв взор човек би помислил, че това не дава кой знае какви благоприятни условия за злоупотреби, само че деликатен разбор демонстрира, че става въпрос за всекидневно зареждане с гориво на най-малко 10 общински автомобила. Тук са включени учебните рейсове, колите на общината, сметосъбиращите камиони и вишката. Отделно в туби се сипва бензин за храсторезачките, дърворезачките и косачки на трева. В 15-те кметства от община Криводол има най-малко по един брой от последните и месечният разход за тях не е за подценяване. Изобщо не повдигаме въпроса за какво тъкмо домакинът на стадиона получава сходни пълномощия, които би трябвало да бъдат предоставени на върховен чиновник на общината.
Очевидно, че задоволяването на балдъзата и баджанака е първостепенна грижа за майстора на схемите Ицо Доков. Любопитното е до каква степен ще стигне въображението на фамилния клан в устрема за асимилиране на обществени средства. Редакцията на организация BulNews към този момент има сериозна база данни за спорните дейности на новоизлюпения кмет на Криводол и през идващите дни ще стартира да разгласява потресаващи обстоятелства за лицето Ицо Доков.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР