Домакинът на Копа Америка Бразилия спечели първия си мач в

...
Домакинът на Копа Америка Бразилия спечели първия си мач в
Коментари Харесай

Бразилия започна с победа на Копа Америка

Домакинът на Копа Америка Бразилия завоюва първия си мач в шампионата, откакто надделя с 3:0 Боливия в среща от група А на стадион " Морумби " в Сао Пауло. Селесао срещна сериозен отпор от противника си, като и трите гола паднаха след почивката.

Боливия се защитаваше от самото начало и за 90 минути насочи единствено един прецизен удар към вратата на Алисон. Те обаче бяха доста добре проведени в защита.

Точни за Бразилия бяха Филипе Коутиньо два пъти и Евертон.

Бразилия откри в 50-ата минута от дузпа, която беше отсъдена след намесата на технологията за видеоповторения (VAR). Ричарлисон опита да центрира, само че топката срещна ръката на централния бранител Хусион. Реферът Нестор Питана прегледа обстановката и отсъди дузпа за домакините.

От бялата точка Коутиньо не сгреши с прецизен удар в долния десен ъгъл на вратаря.

Само три минути по-късно Бразилия вкара и втори гол, с който умъртви интригата в срещата. Роберто Фирмино центрира меко към Коутиньо, който беше изтърван от бранителите и нямаше по какъв начин да сгреши от близка отдалеченост. В обстановката вратарят на Боливия също не се намеси съответно.

Крайният резултат оформи резервата Евертон. Нападателят на " Фламенго " се появи от пейката и пет минути преди края осъществя с прекрасен фалцов удар след нескончаем рейд отляво.

В група А на шампионата са още Перу и Венецуела, които още не са играли. В идващия си мач Бразилия се изправя против Венецуела на 19 юни.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР