>Домакин на вълнуващата среща е Гранд Хотел и СПА ПриморецНа

...
>Домакин на вълнуващата среща е Гранд Хотел и СПА ПриморецНа
Коментари Харесай

Бургас посреща Христо Стоичков, Златната топка и биографията му на 16 декември

> Домакин на вълнуващата среща е Гранд Хотел и СПА Приморец

На 16 декември (неделя) от 18 часа Бургас ще посрещне най-великия български футболист на всички времена - Христо Стоичков. Повод за гостуването на Камата в морския град е биографията му, излязла от щемпел на 25 октомври. Със себе си на срещата с хазаин Гранд Хотел и СПА Приморец той ще донесе и трофея, който го маркира като най-хубав футболист на 1994 година - Златната топка. Оригиналната статуетка ще съпровожда Стоичков в петте града, в които той ще се срещне с България, на по автобиография с подпис.

" Христо Стоичков: Историята " Камата написва в съавторство със спортния публицист Владимир Памуков, а издател е " Софтпрес ". Първият тираж за изчерпва за три дни, а новите отпечатани 20 хиляди копия са допълнени със снимков материал от премиерата на творбата. На срещите с публиката в страната ще има налични бройки от второто разширено издание.

Книгата съдържа цялостен един живот, на един популярен българин и се чете леко, прелестно и бързо. Забавните моменти и истинския език и комизъм на Камата са ярки и изобилстват. Христо Стоичков е имал своите компликации, само че със характерния си мироглед показва и тях не като непреодолими планински върхове, а като следващите провокации, които са го амбицирали – и са част от това, което е през днешния ден. Изобщо не е нужно да сте футболен почитател, с цел да ви допадне " Историята “. Тя не е безкрайна поредност игрища, статистики и сухи обстоятелства, а страст, път и развиване, от кварталните прашни улици, до 100-хилядната аудитория на " Камп ноу “, многочислени 8-ци, капитански ленти, победи освен във футбола - само че и в белота, до " Господ е българин! “ – и оттатък. РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ

Коментари (0)Коментатори (0) публикувай коментар



Коментарът се запаметява. Моля, изчакайте... Ако сте регистриран консуматор влезте с вашите e-mail и ключова дума. Това ще Ви улесни при публикуването на коментар .

Все още нямате регистрация? Регистрирайте се , гратис е и става бързо .

За вход в системата, можете да употребявате и своя коментар:
код: Забележка: Публикуването на мнения не е анонимно . Всеки публикуващ коментар автоматизирано се съгласява с Общите условия за писане на мнения.

Условия за издание на коменатри:

Коментарите подлежат на администраторски надзор. Нецензурни, расистки изявления и обидни отзиви, както и рекламни послания могат да бъдат изтривани. Всякаква пропаганда и реклама на каквито и да било артикули, услуги, марки или компании е изцяло неразрешена. При доказване на лъжовен или подвеждащ коментар, същият ще бъде изтриван. При чести нарушавания от страна на един консуматор, достъпът му до уеб страницата ще бъде стеснен.Коментарите към публикациите са за разискване на тематиката, разисквана в публикацията. Всякакви мнения, които не са по тематиката, могат и най-вероятно ще бъдат изтрити. Обръщения към уеб страницата и поддържащите го в мненията не се позволяват. За задачата, апелирам, използвайте опциите за контакт с нас, посочени на страницата " За контакти ".



Зареждане! Моля, изчакайте... Покажи: Всички | Само на регистрирани | Моите Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за наличието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за издание на мнения.
Все още няма мнения към публикацията. Бъди първият, който ще напише коментар!Още вести от Любопитни вести: Журналистите от Нова си спретнаха вманиачен коледен прием, молят се да...12:48 / 14.12.2018 Галин прави своя продуцентска компания, поема певица под крилото...12:12 / 14.12.2018 Страхотна вест за всички, които харесват " Откраднат живот " 10:05 / 14.12.2018 Андреа с нова провокация след резила в " Биг Брадър ": Ето ви нова...09:23 / 14.12.2018 Първата транссексуална участничка направи пробив в историята на "...23:27 / 13.12.2018 Рекорд! Риалитито на Мегз е по-коментирано от " Като две капки вод...21:58 / 13.12.2018
ИЗПРАТИ НОВИНА Новини от през днешния ден [31] Новини от през вчерашния ден [63] « Декември 2018 година » пон вто сря чтв пет съб нед12345678910111213141516171819202122232425262728293031 Виж още: Бургазлия навлезе в насрещното и провокира злополука, има пострадал09:38 / 12.12.2018
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР