Домакин на Черешката на тортата“ днес ще е Мартин Николов

...
Домакин на Черешката на тортата“ днес ще е Мартин Николов
Коментари Харесай

Любим участник от Hell`s Kitchen влиза в Черешката на тортата тази вечер

Домакин на " Черешката на тортата “ през днешния ден ще е Мартин Николов – прочувственият участник от четвърти сезон на Hell’s Kitchen. След като съумя да оцелее от пламъците в Кухнята на Ада и да впечатли с уменията си началник Виктор Ангелов, и феновете на кулинарното предаване, темпераментният готвач е решен да покаже професионалните си умения и да подготви вкусна храна, с първокласни артикули.

Менюто, което Мартин е подготвил, е подчинено на духа на Италия. В него са включени скариди фламбе, свежа салата и брускети като предястия, последвани от талиатели, приготвени на момента в пита пармезан. Финал на вечерята ще сложи класическото тирамису. Домакинът впечатлява гостите си като ги посреща 

Какви ще са мненията на сътрапезниците му? Плюс или минус ще е обстоятелството, че е единствения експерт в компанията и няма право на неточност? Ще му оказват помощ ли боговете на конвектоматите и какви оценки ще получи в края на вечерта, гледайте довечера в " Черешката на тортата “ по Нова телевизия.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР