Домакин на 70-ия юбилеен конкурс Мис Вселена 2021 е Израел.

...
Домакин на 70-ия юбилеен конкурс Мис Вселена 2021 е Израел.
Коментари Харесай

Украинка показа костюма си за конкурса „Мис Вселена“. Красотата му изумява!

Домакин на 70-ия юбилеен конкурс Мис Вселена 2021 е Израел. За първи път страната е хазаин на шоуто, специфичната платформа за събитието, наречена „ Арена на Вселената “, е доставена от Португалия.

Според прогнозите на уредниците състезанието ще бъде гледан от към 600 милиона фенове от 170 страни. Състезателката от Украйна Анна Неплях  е подготвила доста автентичен костюм в народен жанр за дефилето. Вижте извънредната му визия.

View this post on Instagram

A post shared by Анна Нéплях | Hanna Nepliakh (@neplyah)

Колориятният и ослепителен тоалет символизира оригиналността и в това време единството на районите на Украйна. Върху полата дизайнерите сложили рамка с двадесет и пет обръча, върху които са бродирани модели, присъщи за всеки район, в това число Донбас и Крим.

А истинската яка, сходна на ореол, символизира украинската забрадка за ръце, която е побрала целия народен нюанс. Тя, както цялото облекло, е украсена с цветя, възпяти в националното творчество, от които моми са плели венци в остарели времена.

Костюмът се назовава „ Бродираният код на Украйна “ и в производството му са взели участие повече от дузина майстори.

Интересното решение за корсет от естествена лоза, съгласно създателите, не е нищо повече от респект към обичайния поминък. Между другото, с цел да върви елементарно по стилния подиум в него, Анна ще се нуждае от доста умения, тъй като този костюм тежи повече от петнадесет кг.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР