Дом за стари хора Св. Димитър“ в белослатинското село Попица

...
Дом за стари хора Св. Димитър“ в белослатинското село Попица
Коментари Харесай

Домът за стари хора в Попица отпразнува рожден ден

Дом за остарели хора „ Св. Димитър “ в белослатинското село Попица отпразнува своят 18-ти рожден ден. Обитателите на Дома бяха поздравени от децата от ОУ „ Хр. Ботев “ - село Търнава и ПГО „ Елисавета Багряна “ - Бяла Слатина, които се бяха погрижили и за кетъринга на гостите и потребителите. Децата със своите песни и танци сътвориха доста радостно въодушевление и извършиха с топли усеща сърцата на всички.
На тържеството във връзка празника на Дома участваха националният представител Красен Кръстев, кметът на общината инж. Иво Цветков, кметът на Попица Юли Найчев, Боряна Петкова - зам. кмет, Десислава Стефанова - шеф Дирекция „ Хуманитарни действия и интеграция “ и Галина Яхова - шеф на ПГО „ Ел. Багряна “. Гостите поздравиха домуващите, засвидетелствайки своето почитание към тях и им пожелаха доста здраве, дълъг и спокоен живот. 
Инж. Цветков акцентира, че целенасочената политика на Община Бяла Слатина и напъните за основаване на все по-добри условия за живот на възрастните хора ще продължат и отсега нататък. Благодари на всички за напъните, които поставят този дом да е толкоз привлекателен и жителите му да имат спокойни и щастливи старини
Директорът, Силвия Дикова, също поздрави възрастните хора и благодари на общинското управление за систематичната поддръжка и грижа към потребителите и Дома. Тя пожела на присъстващите да бъдат все по този начин усмихнати и ведри и да посрещнат още доста празници все по този начин дружно.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР