Дом НХК - културен дом на Нефтохимикапл. Тройката N10 коментара

...
Дом НХК - културен дом на Нефтохимикапл. Тройката N10 коментара
Коментари Харесай

Стефан Диомов и Веселин Маринов излизат на сцената в подкрепа на пострадалите от наводнението

Дом НХК - културен дом на Нефтохимикапл. " Тройката " N1

0 коментара за Дом НХК - културен дом на Нефтохимика Тук има:Благотворителен концерт с базар в помощ на потърпевшите от наводнението в Бургаско, събира на една сцена изтъкнати реализатори. Събитието ще се организира на 10 ноември 2017 година в Дома на НХК. То ще стартира в 17.00 часа с благотворителен базар, на който всеки ще може да грабне коледни лакомства и сувенири или да се снима в специфична коледна фотосесия против персонално подаяние.

В 18.00 ч. е началото на концерта, който събира на една сцена Веселин Маринов, Стефан Диомов с Петте сезона, група FOUR с Преслава Минасян, Танцов отбор "Здравец " - гр. Камено и други.

Съорганизатори на събитието са съдружие "Алианс за нашите деца ", ГЕРБ Бургас, Жени ГЕРБ Бургас и Майки ГЕРБ. За спомагателна информация и опазване тук-там за концерта: гр. Бургас, ул. Конт Андрованти 5 и телефон 056819040.

Всички събрани средства от благотворителния концерт с базар, ще бъдат дадени за потребностите на деца от фамилиите на потърпевшите от бедствието в общините Бургас и Камено. Събитието е част от огромна акция, инициирана от ГЕРБ Бургас, която продължава с набиране на мебели и техника за наводнените семейства.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР