Долу ръцете от циганите! Певицата Рут Колева избухна срещу всички

...
Долу ръцете от циганите! Певицата Рут Колева избухна срещу всички
Коментари Харесай

Рут Колева скочи да брани циганите

Долу ръцете от ромите! Певицата Рут Колева избухна против всички закани по отношение на ромската общественост.

След случая във Войдиново, където ромска група преби 33-годишен командос, вицепремиерът Красимир Каракачанов съобщи, че общностите са " маргинализирани ", " изпуснати " и " не се преценяват с никого, не почитат живота на другите ".

По думите му всички постройки в гетото във Войводино са безусловно противозаконни и ще бъдат съборени.

Рут обаче скочи против думите на Каракачанов. Тя съобщи, че това е език на ненавист и принуждение, както и опит за втълпяване на ксенофобия. Колева пусна отворено писмо на Организацията на евреите в България " Шалом ", което напълно поддържа.

Според нея всеки български жител, без значение от неговата религиозна или етническа принадлежност е задължен да съблюдава законите. Затова, когато Каракачанов визирал персоналните действия на обособени лица, поставял цялостен етнос под общ знаменател, а това било неприятно.

Загрижената изпълнителка приканва да не се разрешава езикът на омразата да завладее България в навечерието на изборите за Европейски парламент, пише  " България през днешния ден ".

Певицата обаче очевидно е " не запомнила " за личните си неточности. Самата тя употребява " език на омразата " против Деница Михайлова, с която се биха до кръв на столичен паркинг преди три години.

" Ши*ан сириец ", " Отивай там, откъдето си пристигнал, ши*ан терорист ", обиждала Колева непознатия жител на углавен паркинг в столицата.

Поне по този начин твърди брачната половинка му Деница Михайлова. По думите й двамата били нападнати от изпълнителката и наругани. Самата Рут отхвърли и съобщи, че тъкмо тя е била нападната от Деница и брачна половинка й.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР