Долорес Антело от испанското село Коста да Морте изведнъж стана

...
Долорес Антело от испанското село Коста да Морте изведнъж стана
Коментари Харесай

Е Това Вече Ни Взе Акъла! Доналд Тръмп Има Близначка На Село! Копае Си Нивата, Няма Дори Мобилен Телефон, Вижте!

Долорес Антело от испанското село Коста да Морте внезапно стана международно известна. По една случайност фотографията й попадна в международната мрежа. Тя бе интервюирана от публицисти по отношение на огромни вреди, които стихия е нанесла на земеделските посеви.

Тогава испанската журналиста Васкес забелязала приликата на провициалистката с американския държавен глава. Тя написа в „ Нюзуик ”, че Доналд Тръмп е водач на свободния свят и се намира в Белия дом, до момента в който селянката Долорес Антело си живее непретенциозно в дълбоката испанска провинция, написа разкрития.ком. Но двамата толкоз доста си наподобяват, че като че ли някой е разделил близнаци при самото раждане.

За своята международна известност дамата схванала от щерка си. Тя не употребила нито интернет на село. Нямала даже мобилен телефон.

Госпожа Антело споделя, че в никакъв случай не се е интересувала какво написа в интернет. Но наследничката й постоянно и показвала най-различни неща от обществените мрежи, предават от електронното издание spletnik.ru. Така схванала, че се е сдобила със международна известност.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР