Долно е да казваш, ако не сме ние - отиваме

...
Долно е да казваш, ако не сме ние - отиваме
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Никога не съм лъгал избирателите!

Долно е да казваш, в случай че не сме ние - отиваме на избори, съобщи водачът на ГЕРБ

„ ГЕРБ и този път ще откри метод страната да тръгне напред. Лесният отговор е да отговоря като военачалник Атанас Атанасов, в случай че не сме ние – отиваме на избори. Това е смешно и долно “, съобщи водачът на ГЕРББойко Борисов от Шумен, съобщи кореспондентът на БГНЕС от града.

Борисов напомни, че 1 година умните и красивите не съумяха да създадат План за възобновяване и по това сме единствените в Европа. Той съобщи, че ГЕРБ има голямата поддръжка на Запада поради своята отдаденост на европейските полезности.

Лидерът на ГЕРБ напомни, че по време на 10-годишното му ръководство страната е била постоянно на остатък, а в този момент имаме недостиг. Ние не позволихме на инфлацията да мръдне.

Борисов съобщи, че хората желаят в тази чудовищна война, която се води до нас, в тази нарушена верига от доставки, рецесия и криза в Европа, ограничения против инфлацията.

„ Хората преди не усещаха инфлацията, в този момент към този момент я усещат, тъй като всички пазарят. За две години стана близо 40%. Това значи, че някой ви е взел. Когато ви споделят, вдигнахме ви пенсиите, без да подвигаме налозите, това е неистина. Те ви ограбват. На финансов език това се споделя прикрит налог – инфлация. Затова всеки дени приканвам президента Радев да извади финансите на страната “, съобщи Борисов.

Той остро разкритикува финансовата политика на Политическа партия

„ При състояние, че дефицитът е голям, а приходите са малко, те могат да режат от две неща. Няма по какъв начин да върнат обратно пенсиите или заплатите, те ще режат от инфраструктурните планове, от общините, от образованието, т.е. от развитието… Тук магии не стават “, сподели водачът на ГЕРБ. " Никога не съм лъгал гласоподавателите. Тук бях декларирал, че няма да подвигам пенсиите. Ако обещаем сходно нещо, това значи, че ще банкрутираме децата. Хората чакат от нас да върнем стабилността “, акцентира Борисов.

„ Имаме доста добра стратегия. Този път тя беше направена от всички наши специалисти по браншове – обучение, опазване на здравето, енергетика. На въпроса ще вършим ли държавно управление, ние сме виновни хора и споделяме ДА. С кого? С всеки, който припознае тази стратегия “, акцентира Борисов.

Той разяснява и обединението сред Политическа партия и Демократична България. „ Те знаят, че няма да ръководят. Дори обединението им е самопризнание, че са по-слаби от ГЕРБ. Те знаят, че Политическа партия ще ги бием колкото си желаеме на тези избори, по тази причина събират и други, и други “, сподели Борисов.

Той отхвърли изказванията на ген. Атанас Атанасов за коалиция с Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия, която се заформяла на секрети срещи в офиса на Харалан Александров. Борисов напомни, че там са ходили Асен Василев, Кирил Петков и Христо Иванов и доста други. " Там не се прави държавно управление, а се спори. И на други места се вършат сходни сбирки. Това е шмекерия “.

Борисов отхвърли да се е договорил и с Радев да работи против Политическа партия: „ Мога ли да се договоря с Радев, а Шишков всеки ден да приказва по този начин. Не е естествено това. Те си лъжат, лъжат “.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР