Долната камара на руския парламент , който ще позволи конфискуването

...
Долната камара на руския парламент , който ще позволи конфискуването
Коментари Харесай

Русия ще конфискува имущество за дискредитиране на армията

Долната камара на съветския парламент, който ще разреши конфискуването на пари, полезности и други активи от наказани по обвинявания в разпространяване на " умишлено погрешна информация " за армията.

Държавната дума гласоподава за приемане на законопроекта, който в този момент се чака бързо да премине през горната камара и да бъде подписан от президента Владимир Путин.

Председателят на долната камара на съветския парламент Вячеслав Володин съобщи, че новият закон ще се ползва за хора, наказани за обществено подбудителство към " екстремистка активност " или за приканване към дейности, които биха навредили на сигурността на страната, както и " дискредитиране " на въоръжените сили.
 Москва обмисля да иззема имущество на руснаци, критикуващи войната
Москва обмисля да иззема имущество на руснаци, критикуващи войната

Според Вячеслав Володин актуалните санкции не са задоволително строги

Дискредитирането на въоръжените сили е престъпно закононарушение според закон, признат като част от огромните ограничения на държавното управление за угнетяване на публичното противоречие, откакто Москва изпрати войски в Украйна през февруари 2022 година

" Всеки, който се пробва да унищожи Русия, който я предава, би трябвало да понесе заслуженото наказване и да заплати за вредите, нанесени на страната, за сметка на своето имущество ", акцентира Володин.

Съгласно оферти закон недвижими парцели не попадат измежду активите, които могат да бъдат иззети.

против " дискредитирането " на съветската войска , който обгръща закононарушения като " оправдаване на тероризма " и разпространяване на " подправени вести " за въоръжените сили, се употребява необятно, с цел да накара критиците на Путин да да замълчат.

Редица деятели, блогъри и елементарни руснаци бяха
 Нов закон планува затвор за фалшив против съветската войска
Нов закон планува затвор за фалшив против съветската войска

Законопроектът планува и санкции при приканване към наказания против Русия
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР