Dollar Tree обяви, че затваря близо 1000 магазина на фона

...
Dollar Tree обяви, че затваря близо 1000 магазина на фона
Коментари Харесай

Dollar Tree затваря 1000 магазина, включително 600 местоположения на Family Dollar през 2024 г. Ето къде.

Dollar Tree разгласи, че затваря близо 1000 магазина на фона на слаби продажби, в това число 600 от местоположенията на магазините на Family Dollar през 2024 година. 

Търговецът на дребно с отстъпка също по този начин възнамерява да затвори спомагателни 370 Family Dollars, плюс 30 Dollar Tree магазина през идващите няколко години, в края на техните контракти за наем. Общо плануваните затваряния съставляват към 15% от местоположенията на Family Dollar.

Семейството от марки на търговеца на дребно се бори, защото инфлацията се отразява на портфейлите на купувачите с ниски приходи. Повече клиенти пазарят в близост и съпоставят цените при конкурентни търговци на дребно, с цел да се уверят, че получават най-хубавата договорка, до момента в който повече случаи на обири от магазини също нараняват крайния резултат, сподели търговецът на дребно.

Peoria Journal Star. Банери извън демонстрират, че те излизат от бизнеса и че „ всичко би трябвало да бъде продадено “. Хюмансвил, Мисури: Магазинът Family Dollar в Хюмансвил, Мису...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР