Долф Лундгрен изиграе една от главните роли в нова екшън

...
Долф Лундгрен изиграе една от главните роли в нова екшън
Коментари Харесай

Долф Лундгрен отново ще режисира екшън

Долф Лундгрен изиграе една от основните функции в нова екшън продукция - " Wanted Man ". Заедно с Майкъл Уорт той е и създател на сюжета на новата продукция, оповестява Deadline, представен от БГНЕС. 

Снимките на новата лента на Лундгрен ще стартират през февруари 2022 година. Филмът ще споделя за служител на реда, който би трябвало да открие и ескортира очевидец на пукотевица в наркокартел, вследствие на която са убити няколко сътрудници на американската работа за битка с опиатите. Скоро обаче героят на Лундгрен схваща, че офанзивата е проведена от американските управляващи и той е изправен пред въпроса на кого може да се довери в задачата си. 

Долф Лундгрен стана прочут с ролята на боксьора Иван Драго в четвъртата част на " Роки ". В блокбъстъра " Аквамен " той играе цар Нерей.

" Wanted Man " не е първият план, в който Лундгрен се изявява като режисьор и реализатор на основната роля. Режисьорският му дебют се състоя през 2004 година, а в първия си филм - екшънът " The Protector ", той също извърши основната роля. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР