Документите за екстрадицията на Ветко и Маринела Арабаджиеви вече са

...
Документите за екстрадицията на Ветко и Маринела Арабаджиеви вече са
Коментари Харесай

Ексклузивно: Проговори бившият собственик на имението, в което задържаха Арабаджиеви. Оказа се, че

Документите за екстрадицията на Ветко и Маринела Арабаджиеви към този момент са изпратени в Испания. В момента управляващите там вземат решение дали да уважат молбата на българските си сътрудници.

``
реклама

Къщата в Барселона, където бяха задържани Арабаджиеви, е била купена от Георги Семерджиев преди 3 години. Това описа извънредно за NOVA някогашният притежател на първокласното имение.

Семерджиев, по прякор Жоро Шопа, ще бъде разследван за персонално укривателство. 

" Той купи къщата. Свърза се със брачната половинка ми. Купи я на 27 юни 2016 година Казва се Георги. Преди няколко дни беше тук с кучето си. Не знам с какво се занимава. Каза ми, че е имал ресторант ", сподели някогашният притежател на имението - Хосе. Той отхвърли да е виждал Арабаджиеви с Георги. Че не познават арестуваните настояват и останалите хора, с които екипът на NOVA беседва в Кабрера де Мар. Служители в полицията споделят, че схващат за арестите от медиите и в никакъв случай не са виждали в града нито Арабаджиеви, нито Жоро Шопа. 

Към момента остава неразбираемо за какво швейцарските управляващи се отхвърлиха от настояването си за екстрадиция Семерджиев. Българската прокуратура обаче стартира наказателно произвеждане против него поради укриването на Арабаджиеви.

" Той е дясната ръка на Брендо. Те са от Тополовград, другари са от деца. В това градче вкараха така наречен бизнес на бързите пари. Много мулета от тази град бяха арестувани да придвижват големи суми сред България и разнообразни страни в Западна Европа. Всичко това е по отношение на тази голяма кокаинова спекулация, защото ставаше въпрос за тонове опиати и запечалби от стотици милиони евро ", изясни проверяващият публицист Слави Ангелов.

Оттук нататък следва процедура по екстрадиция. Испанският съд би трябвало да насрочи първото съвещание по делото. 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: <
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР