Документите са в Търговския регистър. Там е подадена молба от

...
Документите са в Търговския регистър. Там е подадена молба от
Коментари Харесай

Атанас Чобанов: Ако се докаже, че Гешев е горил документи за КТБ, ще е грозно престъпление

" Документите са в Търговския указател. Там е подадена молба от Стоимен Гешев да бъде признат като съучастник, която е почетена от Георги Цолов Георгиев, който приема Стоимен Гешев като съучастник във компанията ".

Това съобщи журналистът от проверяващия уебсайт BIRD Атанас Чобанов пред " Евроком " по случая с млекопреработвателната компания " Жоси ", в която бащата на основния прокурор е бил съучастник съгласно документи оповестени в Търговския указател.

" Имало е договорка и прекачване на дялове към Стоимен Гешев ", безапелационен беше проверяващият публицист.

" Слуачят " Жоси " е доста индикативен. Аз го одобрявам като рушвет, тъй като да се желае прокурор " да опраска " съдружника и против това да му дадеш материални активи, акции във компанията, чиято стойност е 6 млн. лева... ", добави Чобанов.

" Ако се потвърди, че Гешев е горил документи за КТБ също е грозно закононарушение ", безапелационен беше той във връзка казаното точно за това от страна на някогашния правосъден министър Иван Демерджиев пред NOVA.

Той напомни и казусът с Десислава Иванчева, при която сигнала против нея е подаден от другар от детството на основния прокурор.

" БОЕЦ разгласиха нещо смразяващо, че Гешев е натопил фамилен другар като палач на Пеевски. И този фамилен другар е задържан и упрекнат, че желал да убие Пеевски, а Гешев като премия за откритите " убийци " пое делото КТБ и знаете какво стана. Пеевски изчезна от делото КТБ, а Гешев стана основен прокурор ", показа Чобанов по проблема с КТБ.

Чобанов изрази мнение, че опит за ликвидиране на депутата от Движение за права и свободи не е имало, а всичко е било планувано за той да отпадне като обвинен за банкрута на банката.

Според публицист има редица доказателства за закононарушения от страна на основния прокурор.

Той приказва и за отправената към него персонална опасност за живота му, само че посочи, че от институцията, от която е предизвестен, не му упоменалис от кого идва опасността.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР