Документите, подадени за разпространение на филма на Гай Ричи Министерството

...
Документите, подадени за разпространение на филма на Гай Ричи Министерството
Коментари Харесай

Русия спря в кината новия филм на Гай Ричи за борбата с нацистите

Документите, подадени за разпространяване на кино лентата на Гай Ричи „ Министерството на неджентълменските работи “/„ The Ministry of Ungentlemanly Affairs ”/ не дават отговор на условията на разпоредбите за издаване на уверение за разпространяване, потвърдиха от пресслужбата на Министерството на културата на Руската федерация, съобщи РИА Новости, цитира Българска телеграфна агенция и Факти.

По-рано компанията за разпространяване на филми " Волга " заяви, че филмът не е получил документ за разпространяване от Министерството на културата на Руската федерация за определената дата - 25 април. Пресслужбата на Kinopoisk означи, че в алинеята, посочена в уведомлението, една от аргументите за отхвърли може да бъде съществуването на неточности в документите, показани за приемане на документ за разпространяване, както и фактът, че се пускат няколко сходни кино лентата на премиерната дата, определена от лицензодателя.

„ Филмът на Ричи не получи уверение за разпространяване както за прожекция в кината, по този начин и за онлайн прожекция заради това, че показаните документи не дават отговор на условията на писмен знак „ д ” от параграф 18 от Правилата за издаване и отвод при издаване и лишаване на уверение за разпространяване на филми, утвърдени с Указ на държавното управление на Руската федерация № 143 от 27 февруари 2016 година Уведомлението за отхвърли беше публично изпратено до заявителите “, се споделя в изказването.

Министерството също по този начин удостовери, че към този момент са получили редица писма от съветски продуценти, в които се показва, че кината в страната към този момент са определили дати за други филми, пуснати по-рано от въпросният филм.

Главната роля във кино лентата се играе от Хенри Кавил. Сюжетът се концентрира върху специфична работа, основана във Англия по време на Втората международна война за битка с нацистите.

Филмът трябваше да излезе в Русия на 25 април. Това е първият филм на Ричи, който не получи документ за разпространяване в Русия.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР