Документът е с днешна дата и важи до 15 април.

...
Документът е с днешна дата и важи до 15 април.
Коментари Харесай

Отложиха мерките за неотклонение на Петя Банкова и Стефан Димитров заради болен адвокат

Документът е с днешна дата и важи до 15 април. Затова и магистратите взеха решение съвещанието да бъде отсрочено за 16 април.

По делото има нови материали, сподели ръководителят на правосъдния състав Галя Георгиева. Тя уточни, че Натина е декларирала пред чиновник на съда по-рано през днешния ден, че ще пристигна да чете материали, само че не е споделила, че е болна.

Натина ще бъде санкционирана 500 лв., тъй като не е уведомила в точния момент съда и не излиза наяве дали положението ѝ разрешава да се яви в залата, записа съдът в определението си.

Адвокатът на другия упрекнат Стефан Димитров Ивайло Найденов изиска отказ на арбитър Галя Георгиева поради нейни думи пред парламентарната комисия " Мартин Божанов " в Народното събрание. Найденов цитира думи на Георгиева, " Министерство на вътрешните работи и прокуратурата са над всичко ".

Според мен над всичко е единствено законът, сподели Найденов и изрази неразбиране по какъв начин навръх Георгиева се е паднала тази мярка.

Галя Георгиева посочи, че е споделила пред комисията друго и отхвърли да се води.

На 4 април шефът на Агенция " Митници " Петя Банкова беше арестувана за 72 часа и упрекната за присъединяване в проведена незаконна група за търговия с въздействие, контрабанда и подкупи с още трима души. Това са Стефан Димитров, Марин Димитров и Никола Николов.

Два дни след ареста градският съд остави в ареста за непрекъснато Банкова и Димитров.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР