Документалният сериал на Netflix Хари и Меган предизвика сериозен негативен

...
Документалният сериал на Netflix Хари и Меган предизвика сериозен негативен
Коментари Харесай

Меган Маркъл нападна семейството си, те заплашиха, че ще разкрият истинската ѝ личност

Документалният сериал на Netflix " Хари и Меган " провокира сериозен отрицателен публичен отзив. Сериалът е показан като един от най-лошо направените документални филми през последните години.

Една седмица след дебюта на документалния сериал за живота на и, заваляха и рецензиите към двамата херцози - най-вече към Меган. В документалния сериал американската актриса намерено атакува личното си семейство, които не се поколебаха да отвърнат на нападките.

Братът на Меган - Томас, съобщи пред английския публицист Пиърс Морган в предаването " Без цензура ", че семейство Маркъл също се подготвят за документална поредност, в която ще разобличат американската актриса.

" Тя излъга, че няма фамилията, а ние постоянно сме били тук и сме били на среща. Документалният филм не сподели истината. За това и взех решение да събера личен продуцентски екип и в края на 2023 ние ще разкажем нашата история. Ще разкрием доста истини, които обаче ще са подкрепени и с нужната документи ", акцентира Томас Маркъл - младши, съобщи Bulgaria ON AIR.

Една от сцените в сериала, която провокира сериозен отзив в обществените мрежи, беше историята на запознанството на Меган с кралица Елизабет II.

" Приятно ми е да се срещнем Ваше Величество! Така добре ли беше? ", разяснява Меган.

Стотици хора в Twitter бяха възмутени от метода, по който Меган пояснява кралския протокол.

" Ако счита кралските обичаи за толкоз нелепи, както явно демонстрира в този видеоклип, за какво не се откаже да бъде херцогиня на Съсекс и да спре да се възползва от страната ни? ", пита се консуматор.

" Всичко, което мога да кажа, е, че принц Уилям беше прав за. Тя е типичен нарцисист ", гласи различен туит.

Анализатори акцентират, че има тежка контузия от загубата на майка си - принцеса Даяна, което се употребява от Меган.

" Толкова огромна част от това, което е Меган, прилича майка ми ", споделя в сериала.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР