Документалният филм Twelve Final Days е вече наличен в платформата

...
Документалният филм Twelve Final Days е вече наличен в платформата
Коментари Харесай

Надал: Никога повече няма да видим толкова перфектен тенисист като Роджър Федерер

Документалният филм " Twelve Final Days " е към този момент разполагаем в платформата Amazon Prime и всеки почитател на тениса може да наблюдава историята на последните 12 дни в кариерата на Роджър Федерер. Лентата е изключително прочувствена, защото огромна част от нея е снимана в домашна конюнктура и можем да забележим всичко, през което минават Маестрото и неговите близки, когато той оконачетелно взема решението да се отдръпна от професионалния спорт.

Филмът също по този начин се концентрира и върху грандиозното изпращане на 20-кратния " мейджър " първенец по време на Laver Cup 2022-ра в Лондон, където той изигра последния си мач в своята кариера, партнирайки си на двойки със своя максимален противник и към този момент добър другар - Рафаел Надал. В обществените мрежи към този момент изтекоха фрагменти от синхрон с присъединяване на Матадора, в който той изрича голямото си удивление към именития швейцарец.

" Неговото завещание ще остане вечно в света на спорта. Той е актьор, който може да направи безусловно всичко с ракета в ръка. Никога повече няма да забележим толкоз грациозен състезател, който се е доближавал толкоз покрай перфектността " - споделя Надал пред екипа на Amazon.

Самият Рафа през вчерашния ден качи обща фотография с Федерер от Laver Cup в Instagram, като поздрави Маестрото за премиерата на кино лентата и показа, че няма самообладание да го гледа, защото в никакъв случай няма да не помни въпросния уикенд до края на живота си.

" Благодаря, приятелю! Беше уикенд, който и двамата ще помним цялостен живот " - отговори швейцарецът под поста на Надал.

Rafa Nadal said it best.
About Roger Federer

— LavanyaSingerDinesh
Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР