Документалният филм Living in the Future’s Past е продуциран и

...
Документалният филм Living in the Future’s Past е продуциран и
Коментари Харесай

Джеф Бриджис в провокативен документален филм

Документалният филм " Living in the Future’s Past " е продуциран и разказан от артиста Джеф Бриджис. В него той изследва " кой сме ние, от кое място идваме, по какъв начин мислим и за какво вършим нещата, които вършим ". 

Работейки взаимно с режисьорката на документални филми Сюзан Кучера, носителят на " Оскар "  Джеф Бриджис показва едно красиво снимано странствуване из дебрите на концептуалните хрумвания за това кои сме, кои са екологичните провокации, пред които сме изправени, какво вършим и на къде сме се отправили. Актьорът беседва с редица изтъкнати учени и създатели за нашата еволюция, за ентропията, за това, което някои назовават ​​ " краят на природата ", в една вълнуваща история, която ни оказва помощ да разберем нашето място на Земята.

Документалният филм предизвика нашия метод на мислене и дава автентичен взор върху подсъзнателните ни мотивации, техните непредвидени последствия и измененията, които би трябвало да създадем за нашата логика на психиката и метода ни на битие, с цел да разгадаем екологичната рецесия, която сме донесли със себе си - резултат на нашите примитивни мисли и стремежи.

​Излизайки оттатък политиката, границите и рестриктивните мерки, филмът хвърля светлина под " капака на човечността ", разбивайки остарялата парадигма на това, по какъв начин гледаме на нашите дълготрайни провокации, какво да вършим с нашите енергийни потоци и " супер-организмът  ", от който всички ние сме неразделна част.

Филмът ще се популяризира в една единствена нощ във избрани киносалони в Съединени американски щати - 5 октомври.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР