Документалните филми са слабост на Netflix, като всеки месец стрийминг

...
Документалните филми са слабост на Netflix, като всеки месец стрийминг
Коментари Харесай

Филмът, който ще ни покаже за какво съжалява Силвестър Сталоун

Документалните филми са уязвимост на Netflix, като всеки месец стрийминг платформата се старае да радва почитателите на този род с нова продукция.
 Силвестър Сталоун като Роки - какви ограничения и проблеми е преживявал поради ролята
Физическите компликации, през които е минал Силвестър Сталоун за ролята си на Роки

Актьорът има цели и ги преследва

А когато съумеят, ни демонстрират и най-важното от живота на някоя известна персона. През предишния месец да вземем за пример бе пусната документалната поредност, която ни сподели освен триумфите, само че и неуспехите в живота на Арнолд Шварценегер.

Netflix обаче готвят документален филм и за Силвестър Сталоун.  Sly е режисиран от Том Зими ще ни върне през цялото време на кариерата на Сталоун, когато е бил подценяван и никой не е очаквал от него да реализира сходни триумфи.
 Снимка 618438

Ще ни бъде показан триумфът на облици като Роки Балбоа и Джон Рамбо, които артистът освен е построил, само че и направил толкоз сполучливи и емблематични. Ще бъде забавно да разберем дали в Sly ще се отвори тематиката за Роки връзките на Силвестър Сталоун с продуцентите, които държат правата върху героя и франчайза.
 Условието, което Адел е сложила на Силвестър Сталоун, с цел да купи къщата му в Лос Анджелис
Ултиматумът, който Адел е сложила на Силвестър Сталоун

Май някой е почитател на Роки

Разпространеният къс тийзър ни подсказва, че ще научим и кои са някои от нещата, за които артистът съжалява през дългата си кариера. Sly ще бъде пуснат в Netflix през ноември.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР