Документален филм за паркур спортисти ни очаква в съботния следобед

...
Документален филм за паркур спортисти ни очаква в съботния следобед
Коментари Харесай

Антъни Хопкинс и Ан Хатауй в Лъки

Документален филм за паркур спортисти ни чака в съботния следобяд в програмата на София филм фест в Пловдив „ Извън релси “ .

Филмът е притежател на премията за най-хубав пълнометражен филм на фестивала в Буенос Айрес. На екрана се срещаме с Рики Брюър и най-хубавият му другар Ейдън Нокс, които усъвършенстват своите зрелищни каскади и умения в паркур, като се надяват, че милионите лайкове в обществените мрежи ще им оказват помощ да се измъкнат от скучния Гилфорд. Неочаквана гибел обаче трансформира проектите им. Филмът гледаме в съботната вечер на 1 април от 17:00 часа.

Едно от най-чаканите заглавия следва в събота от 19:00 часа. В „ Часът на Армагедон “ ще забележим партньорство на някои от най-големите кинозвезди, измежду които Антъни Хопкинс и Ан Хатауей. Филмът е номиниран за Златна палма в Кан. Филмът ни придвижва в Куинс през 1980 година На фона на настъпващите съществени социално-политически промени Часът на Армагедон наблюдава живота на шестокласника Пол Граф, който мечтае да стане художник. Докато Пол се сприятелява със съученика си Джони, набелязан безмилостно от учителката им расистка, той се опълчва от ден на ден на родителите си

Последният филм от тазгодишното издание на фестивала гледаме в неделя от 17:00 часа – френският „ В нощта на 12-и “ . Младият и упорит Вивес преди малко е назначен за началник на престъпния отдел в Гренобъл, когато на бюрото му попада казусът с убийството на Клара. Вивес и екипът му проверяват комплицирания живот и връзки на Клара, само че това, което стартира като професионално и методично потапяне в живота на жертвата, скоро се трансформира в натрапчива фикс идея.

Билетите са на цена от 9 лв. и 8 лв. понижени за учащи и студенти. Пълната стратегия и билетите следете на kinolucky.com и на касите на LUCKY Дом на киното.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР