Докторът в областта на козметиката Дария Донец споделя как да

...
Докторът в областта на козметиката Дария Донец споделя как да
Коментари Харесай

Дерматит и инфекция вместо кожа без бръчки: Защо лентите и лепенките за лице са опасни

Докторът в региона на козметиката Дария Донец споделя по какъв начин да осъществите процедурата на тайпинг и да я извършите допустимо най-ефективна.

Кинезио тайпингът и специфичните пластири надали ще оказват помощ да се отървете от нежеланите бръчки, може би единствено краткотраен резултат. Но проблемите ще се появят бързо! Неправилната приложимост може да повреди кожата, да аргументи инфектиране и даже зараза. Няколко часа козметични процедури могат да костват няколко месеца възобновяване, в случай че пренебрегнете разпоредбите и професионалния надзор на сходни операции.
Лицеви извършения за разкрасяване
От доста години дамите се питат по какъв начин да запазят допустимо най-дълго своята хубост и младост на кожата. Има разнообразни разкрасителни процед...
Прочети повече
Разбира се, лентите и пластирите като неинвазивни способи за подмладяване надали ще " обтегнат " лицето ви, така както пластичните хирурзи могат да го създадат. Но, както знаете, видимо безобидните лепенки за кожата към очите водят до ужасни раздразнения и доста по-катастрофални последствия, в случай че изберете непроверени, със подозрителен състав или ги държите на кожата прекомерно дълго. Не се увличайте по " стикери ", изключително в случай че се продават от несертифициран производител. По-добре е първо да се консултирате с козметик (правилната дума е " доктор ", а не " козметик " ).

„ Поставяйки подобен лейкопласт върху кожата си за два или повече часа, се подлагате на висок риск от дерматит, нарушение на целостта, както и риск от зараза, защото нашата микрофлора, която живее върху кожата, няма да го хареса. Е, плюс към всичко, получавате парников резултат, което значи, че мастните и потните жлези, които обикновено действат, ще се окажат с нарушена функционалност, което не е добре за всеки тип кожа “, отбелязва Дария Донец.

Що се отнася до кинезиотерапията, тази техника е доста известна на пазара за хубост през днешния ден. Някои дами, пренебрегвайки рекомендациите, сигурно, ги оставят на кожата за осем или повече часа. По-лошото е, че има „ специалисти “, които предлагат това на своите пациенти.

Ако професионално поставяте лентите, като вземете поради познанията по анатомия и разбирането на процеса (в края на краищата, тайпингът е метод да въздействате върху мускулите благодарение на лепяща лента, като ги поддържате и отпускате, където е необходимо), тогава носенето им за дълго време ще да бъде безсмислено в най-хубавия случай. В най-лошия ще нарушите лимфния поток, а качеството на кожата ще пострада.
5 неточности, които всички дами позволяват при нанасянето на крем за лице
На пръв взор в нанасянето на крем за лице няма нищо комплицирано. Но става известно, че огромна част от дамите позволяват груби неточности в тази част...
Прочети повече
„ Като деконгестантна техника тайпингът се е потвърдил необикновено върху тялото за спортисти - с пострадвания, с болкови синдроми, само че що се отнася до лицето, несъмнено, няма да изглади нито една гънка. Разбира се, ще получите краткотраен резултат. Техниката е подобаваща за попречване на нарушавания на лимфния поток, за стимулиране на мощен тонус, само че в по-малка степен “, изяснява специалистът.

Обобщавайки, си коства да се каже: нито лентите, нито лепенките ще спрат часовника и ще преодолеят гравитацията, няма да могат да дадат дълготраен резултат, а единствено краткотрайно ще освежат лицето ви или ще решат казуса с напрегнатите мускули. Но в случай че във войната с възрастта въпреки всичко решите да употребявате целия боеприпас от модерни средства, използвайте тези средства под управлението на доктор и не ги оставяйте върху кожата повече от два часа.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР