Докторът по медицински науки, специализиран в гастроентерология и хепатология, Сергей

...
Докторът по медицински науки, специализиран в гастроентерология и хепатология, Сергей
Коментари Харесай

Гастроентеролог посочи най-вредния продукт, причиняващ рак

Докторът по медицински науки, профилиран в гастроентерология и хепатология, Сергей Вялов, дава отговор на въпроса, коя храна се смята за рискова и най-вредна за здравето.

Той изяснява, че всяко ядене вид полуфабрикати може да бъде несъмнено като нездравословна храна, и това се дължи на обстоятелството, че такива артикули постоянно съдържат добавки, които им оказват помощ да се запазят дълго време (за да не губят своите качества, да бъдат по-вкусни, по-обемни или по-евтини). Тези добавки вършат полуфабрикатите извънредно рискови за здравето.

Специалистът отбелязва, че голям брой проучвания демонстрират, че потреблението на модифицирани храни усилва риска от възпалителни болести на червата с повече от два пъти. Особено внимание би трябвало да се обърне на пържените подготвени храни, защото постоянно те се подготвят в мазнини, които могат да бъдат даже на няколко дни. Тази процедура несъмнено не е здравословна, изключително когато се употребява дружно с бира. Комбинацията сред тях може да провокира инфектиране в червата, инфекции и формиране на микроорганизми, което експертът разяснява, е предраково положение и може да докара до рак на червата, даже и в млада възраст.

Също по този начин, Сергей Вялов акцентира, че от всички алкохолни напитки, бирата е най-неполезният вид, защото рядко някой употребява единствено по една.

Инфо: blitz.bg

 

Тагове: Черва бира вредни храни гастроентеролог гастроентерология
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР