Докторът Николай Бойков от Враца загуби на финала на кулинарното

...
Докторът Николай Бойков от Враца загуби на финала на кулинарното
Коментари Харесай

Ники от Враца загуби на финала на Masterchef

Докторът Николай Бойков от Враца загуби на финала на кулинарното риалити предаване Masterchef, научи BulNews.bg. Той отстъпи пред ромката Радка Булман.
Ники срещна голяма поддръжка от някогашните участници в предаването, доста от които показаха убеденост, че точно той би трябвало да си тръгне с купата "Най-добър занимание готвач на България ". Пред журито той сподели красиви и съвременни чинии. Въпреки необикновените артикули и техники обаче, Николай не съумя да впечатли задоволително шефовете Андре Токев. Петър Михалчев и Силвена Роу.
Така новият Masterchef стана българката от ромски генезис, която е женена за чужденец - Радка. Тя имаше спорно присъединяване в шоуто и постоянно беше на елиминация и се бореше да резервира престилката си. Въпреки това журито беше изрично, че тя готви доста вкусно, и й връчи гоямата премия от 100 000 лв..
Във Враца, а и освен обаче, хората недоволстват от избора на шефовете. Веднага след края на шоуто в мрежата заваляха гневни мнения от фенове. Повечето от тях са на мнение, че същинският Masterchef на България се споделя точно Николай Бойков.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР