Докторът, който е изобретил една от най-популярните умствени когнитивни оценки,

...
Докторът, който е изобретил една от най-популярните умствени когнитивни оценки,
Коментари Харесай

Изобретателят на когнитивния тест със златен стандарт предполага, че би било „добре“ за полковници като Байдън да се явят на изпит

Докторът, който е изобретил една от най-популярните умствени когнитивни оценки, сподели пред The ​​Post във вторник, че може да е добра концепция за застаряващите политици да създадат неговия тест – откакто бъдат запитани за президента Байдън.

Канадският невролог доктор Зиад Насреддин, който създаде фамозната Монреалска когнитивна оценка през 90-те години, заобиколи политиката и отхвърли да разяснява непосредствено 81-годишния Байдън.

Но когато го попитаха за възходящите публични апели към Байдън и някогашния президент Доналд Тръмп, на 77, да създадат теста, той отговори: „ Хубаво е, че оценяваме когнитивните функционалности сега, в който има някакво съмнение по отношение на когнитивните функционалности.

>

„ Ако пробата покаже естествени резултати, вероятността от увреждане е доста ниска. Тогава всички се успокояват, че това може би е обикновено остаряване - че всички можем да забравяме и да вършим неточности. Но това не значи, че се случва доста когнитивно разстройство “, сподели той.

Спекул...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР