Докторантът Николов е разделил темата на четири основни части: Времето

...
Докторантът Николов е разделил темата на четири основни части: Времето
Коментари Харесай

Eто я дисертацията на Пламен Николов благодарение, на която е станал доктор



Докторантът Николов е разделил тематиката на четири съществени елементи: Времето като умствен конструкт, Ставане на времето в съзнанието, Преживяване на времето в съзнанието и Врмреме-съзнанието във феноменологичната антропология.

Целта на проучването, която си е сложил Пламен Николов, е да покаже:
 МОН с детайлности за дисертацията на претендент за министър председател Пламен Николов МОН с детайлности за дисертацията на претендент за министър председател Пламен Николов
От Министерството на образованието разпространиха детайлности за дисертацията на номинирания от " ИТН " за министър председател Пламен Ник...

“Вторичната – много по-слабо изразената в историко-философски смисъл спрямо онтологичната – функционалност на времето-неговото ставане в съзнанието на индивида ”.

Сред заключенията, които прави Николов, в края на дисертацията, е:

“Идеята за време, въображаема в ареала на философската антропология, заличава границата сред познавателните планове на метафизичен и нефилософски насоченото знание и се пробва да сложи въпроса за схващането на времето в съзнанието на подтекста на едно тотално звучене ”, написа той. 

В края на научната разработка са подчертани и приносните моменти от проучването за философско-антроплогичнина - рефелексия върху времето. Ето някои от тях.

- Събиране, систематизиране и осмисляне на литературата обвързвана със субективното прекарване на времето.
 Научният началник на Пламен Николов: Изключително квалифициран. Смятах да го взема за помощник Научният началник на Пламен Николов: Изключително квалифициран. Смятах да го взема за помощник
Научният началник на Пламен Николов проф. Валери Динев описа, че дисертацията на Николов е налична, пази се в библиотеката на кате...

- Обработване на емпирични констуркции благодарение на феноменологичен инструментариум.

- Нова обосновка в поддръжка на концепцията за съществуването на времето само в границите на човешката психофизична конситуция.

Научен началник на дисертацията е проф. д.ф.н Валери Динев. Темата е предпазена през 2004 година, и се пази в Национален център за информация и документи. Други тематики, по които е писал Николов са: " Страх от позор " и " Угризенията на съвестта ".

Припомняме, ви, че през вчерашния ден изпрати заявление за достъп до социална информация до НАЦИД с искане да ни бъде предоставено копие на цялата налична документи по отношение на, поради подозрение, че са манипулирани данните в НАЦИД за нея. При опит за инспекция в интернет към четири часа уеб сайтът на НАЦИД спря да работи. На процедура той се отваряше, само че Регистърът на университетския състав в Република България отхвърляше да действа за много нескончаем интервал. Изчезнали бяха данните за общия брой хабилитирани лица (6677 към днешна дата – б. р.), както и на всички с университетски длъжности и добити научни степени (54 746 бр.). При отваряне на регистъра излизаше надпис, обагрен в алено „ Няма открити резултати! “. Надписът оставаше неизменен при опит за търсене на което и да е от лицата с университетски длъжности на всички вероятни браузъри.

Днес от по случая.
 Какво в действителност е докторското обучение на кандидат-премиера?  Какво в действителност е докторското обучение на кандидат-премиера? 
Пламен Николов -  лекар по философия на правото, политиката и стопанската система. Така е показан номинираният от Слави Трифонов канди...

През 2005 година Висшата атестационна комисия (ВАК) е предала дисертацията на Пламен Николаев Николов в Народната библиотека „ Кирил и Методий “ и в тогавашния Централен институт за научно техническа информация (ЦИНТИ) без наложителната осведомителна карта, която съдържа детайлите, свързани с нейната отбрана. Това е категорично маркирано в списък на дисертационни (хабилитационни) писания, подадени от ВАК, с номер №91 от 16 май 2005 година, който се съхранява в Националния център за информация и документи (НАЦИД) към Министерството на образованието и науката (МОН) - правоприемник на ЦИНТИ. Документът се базира на протокол № 13 от 18 октомври 2004 година на научна комисия 12 на ВАК, оповестяват публично от просветителното ведомство.

Поводът е засиления интерес към дисертационния труд на Пламен Николов – номиниран за министър председател от „ ИТН “.

Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР